S-a votat: Perneș și Sabrina formează cel mai puternic, dar și cel mai slab cuplu din casa Mireasa!

 

Surpriză mare pentru cei doi logodnici la voturile primite din partea participanților la competiție. Au primit cele mai multe nominalizări și atunci când a fost vorba de cel mai puternic cuplu, dar și de cel mai slab.

 

A devenit o tradiție ca pe ultima sută a competiției să se voteze în casa Mireasa, de către toți participanții la întrecere Cel mai puternic și Cel mai slab cuplu. S-a remarcat faptul că s-au format o serie de bisericuțe în casa Mireasa, cum ar fi cea dintre Alina, Valentin, Yana și Andrei, ori cea dintre Larisa, Perneș și Sabrina. În final, în urma numărătorii voturilor Sabrina și Perneș au ieșit pe primul loc în ambele clasamente. Pentru că au fost desemnați cel mai puternic cuplu, cei doi au câștigat un date.

 

În schimb, cei doi logodnici nu au mai intrat în topul săptămânii, așa că nu vor mai beneficia de imunitate în această săptămână, iar oricare dintre ei ar putea fi votat pentru eliminare de către public. Mama Săptămânii este doamna Eleonora, Sese este Băiatul săptămânii, iar Giovana este Fata saptămânii! Mai beneficiază de imunitate Yana, Alina, Valentin și Andrei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest