Sabrina a încasat o palmă de la Perneș! „Ce-a fost cu lovitura asta?”

 

Sabrina și Perneș sunt mirii săptămânii, dar între ei nu merge totul roz. Un nou conflict a izbucnit între cei doi, iar concurentul a căutat să-l stingă cu o palmă.

 

Cei doi logodnici s-au contrat destul de dur până să înceapă petrecerea de sâmbătă unde a fost invitat să cânte Jador. După ce fata l-a lovit în joacă, cu un papuc, Perneș a spus: „Stai să vezi ce bătaie îi dau! Mă terorizează! Ea crede că se joacă cu Perneș”. Concurenta a pus atitudinea partenerului pe seama alcoolului: „Ai băut un pahar, fi om! Nu mai fi atât de vocal”. Dar Perneș nu s-a dat bătut: „Vocal” e mă-ta, nu eu”

 

Sabrina s-a destăinuit Larisei cu Perneș de față: „Ascultam piesa asta când aveam iubitul ăla care lucra în club. Îți dai seama că beam ce voiam eu, puneam ce muzică voiam eu. Arată ok, dar nu e genul meu. Dacă e îmi chem și eu neamurile, foștii!” Perneș nu s-a mai putut controla și i-a aplicat o corecție fizică partenerei, o palmă peste umăr: „Oprește-te, te rog! Vezi că mă enervezi cu vorbele astea. Vrei să-mi chem foștii… nu vreau, uită-te că nu vreau. Ce-a fost asta. Învață să mă respecți, să vorbești”. Sabrina a părut nedumerită: „Ce-a fost cu lovitura asta? Ai băut un pahar, fii om! Învață să nu mai bei dacă nu poți să duci”.

 

Perneș s-a confesat apoi lui Răzvan, singurul dispus să-l asculte: „Crezi că eu sunt fraier să stau după curul ei. O iubesc și mi-e enorm de dragă și nu-mi place să fim distanțați. Ei I se pare că sunt alții mult mai importanți decât eu. N-am despre ce vorbi. E vorba de respect, de ce simte persoana de lângă tine. Ți-am zis, pentru mine lucrurile astea contează foarte mult. Iar ea crede că eu mă joc. Nu sunt pe post de fraier și nici de măscărici. O iubesc mult, dar trebuie să învețe să se comporte și ea, iar atunci când greșește să-și ceară scuze. Pentru că nu sunt aruncat, nu sunt de doi lei. Tot timpul am făcut orice să nu se simtă prost, mai ales că nu e singura femeie din lumea asta”.

 

La Capricii, Sabrina a comentat gestul lui Perneș: „Am plecat și în ideea să nu continui cearta. Pe moment mi s-a părut că mi-a atras atenția să nu continui discuția pentru că nu-I plăcea direcția în care se îndrepta, că de acolo plecasem. Acum, ce pot să zic: sunt trecută prin astea, nu vreau să mi se mai întâmple. Dar nu m-am dus cu gândul așa departe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest