Sabrina de la Mireasa a dezvăluit de cine îi place: ”A sărit și discuția dacă mă potrivesc”

 

Tănăra a mărturisit care este băiatul care o atrage, dar și o altă concurentă a pus ochii fix pe același participant la emisiune.

 

Sabrina a fost invitată în casa băieților, acolo unde s-a simțit ca între prieteni. Ea a făcut o serie de gesture, din care a rezultat clar că are o afinitate pentru Dima. De altfel, la un moment dat, concurenta chiar a recunoscut că-l place pe tânăr. După ce Sabrina a plecat, Roberto l-a sfătuit pe Dima să încerce să o cunoască mai bine pe participanta la emisiunea Mireasa. „Sabrina îl place sigur pe Dima. Sabrina e pentru tine. Nu o pierde, măcar acum”, a spus Roberto.

 

Sabrina nu este singura concurentă care a dezvoltat o slăbiciune pentru Dima, ci și Denisa se află în aceeași situație. Concurentul este de părere că Denisa este puternic influențată de Hatice și că este oarecum nesigură pe ea.

 

„Am făcut două alegeri, pentru că ele mă atrag din două motive diferite. Cu Sabrina simțeam că am multe în comun. Când mă duc la date, vreau să aflu niște lucruri. (...) Femeia care afirmă un lucru și îl susține…cu aia vreau să dau înainte (...) „Dacă o femeie se bate cu pumnul în piept că mă vrea, păi pe aia o vreau. Denisa nu e sigură pe ea deloc, deloc ce vrea. S-a simțit și că îmi pune o etichetă, dar îmi pune o etichetă orice ar face. Se lasă foarte influențată de Hatice”, a mărturisit Dima.

 

Revenită din casa băieților, Sabrina le-a povestit fetelor cum au decurs conversațiile. „M-am simțit bine, a fost fain, ca între prieteni. A sărit și discuția dacă mă potrivesc. Eu am spus mereu că mi-a plăcut de Dima. De zis, n-a zis nimic. N-a confirmat, n-a infirmat, zâmbea, nu era nimeni supărat”, a spus Sabrina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest