Sabrina de la Mireasa, apărată de tatăl ei: „Ești inteligentă, puternică și frumoasă. N-ai greșit cu nimic”

 

Ajutorul a venit de unde se aștepta poate mai puțin pentru Sabrina, mai ales după intervenția mamei concurentei.

 

În ultima perioadă, toată lumea a remarcat o apropiere între Sabrina și Andrei în casa Mireasa Capriciile Iubirii. Concurentul este cel care încearcă să facă pași mici, dar siguri spre inima fetei. La început de săptămână, mama Sabrinei a intrat în direct, spunând că nu va accepta niciodată ca fata ei să fie împreună cu Andrei, fapt care a tensionat-o teribil pe concurentă.

 

Surprinzător pentru multă lume, tatăl Sabrina ei a spus exact opusul celor susținute de mama ei și susține că fiica lui ia cele mai bune decizii în privința partenerului de viață.

 

„Nu plânge. Vreau să te încurajez, să uiți ce s-a întâmplat aseară, că ai primit un telefon de mama ta. Nicio problemă, toate sunt trecătoare. Poate a greșit, cu niște cuvinte care pe tine te-au lăsat un pic rece. N-ai căzut jos, ești văzută bine, să știi. A fost o greșeală, fii tare, că tu ești inteligentă, ești puternică, ești frumoasă, n-ai greșit cu nimic în fața nimănui. N-are voie să te judece nimeni. A greșit mama ta că a vorbit așa. Andrei e un băiat foarte bun. Sabrina știe ce are de făcut, nu trebuie să-i spună mama ei. Ea decide, e viața ei, ea o să trăiască cu cineva. Sabrian e matură și foarte inteligentă.'', a declarat domnul Iosif, tatăl Sabrinei.

 

Fata este însă bulversată, declarând în cadrul show-ului că s-a grăbit în relația cu Andrei. ''Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș aștepta mai mult. N-aș mai face pasul ăsta. Aș fi luat o altă decizie și aș sta mai mult singură. Regret pașii pe care i-am făcut, poate că era mai bine pentru mine'', a declarat Sabrina de la Mireasa-Capriciile Iubirii.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest