Sabrina de la Mireasa, mesaj dur de la propria mamă: ”Bea prea mult! Nu are limite!”

 

Cea care i-a dat viață nu este mulțumită de comportamentul ei față de Perneș. A făcut-o mincinoasă și a spus că-i e rușine cu ea.

 

Comportamentul Sabrinei a fost taxat de propria mamă. Aceasta nu este deloc de acord cu modul în care fata ei interacționează cu logodnicul Perneș. Femeia a pus totul pe seama băuturii. Mai mult, a transmis că aceasta ar fi mințit când a susținut că are apartament în Iași, într-o discuție cu Perneș.

 

”Sunt foarte dezamăgită de comportamentul ei față de Perneș. Bea prea mult. Nu are limită! M-a denigrat în fața tuturor celor ce urmăresc emisiunea. A spus că are un apartament în Iași, nu are nimic. Și că Perneș ar fi sărac, că a locuit în chirie. Da, a locuit cu primul fost Raul vreme de 3 ani, iar casa cu ultimul fost, Lucian, nu au construit-o împreună, el plătește rate timp de 30 de ani. Sabrina aberează, îmi pare rău să spun asta, fiind fata mea. Nu oferă iubire și nici nu o primește. Cum să meargă la hotel cu Larisa, fiind logodită cu Perneș? Mare rușine din partea ei”, a scris mama Sabrinei.

 

Concurenta  nu s-a arătat deloc surprinsă de atitudinea mamei sale; ”Pe mine nu mă uimește, că sunt obișnuită cu mama”. Tatăl Sabrinei a intervenit telefonic și i-a cerut copilei lui să fie mai apropiată de logodnic: „Am mai urmărit și eu emisiunea, dar ai fost cam rece. Ar fi trebuit să fi un pic mai comunicativă”.

 

Perneș i-a luat apărarea Sabrinei: „Te iubesc mult. Orice ar fi promit din suflet că nu te las! Oricum, arată exact contrariu: că-I pasă de tine. Dar ea ca mamă că nu faci nu trebuie să dea în tine. Eu am văzut multe lucruri bune la tine: gândire, modestie, nu te lauzi cu nimic, inteligență”.

 

Sabrina a spus: „Trebuie să umbli cu ea așa… Că-I sare țandăra! Eu nu înțeleg ce aș avea eu de câștigat să aberez. Când o să am un copil îi voi da totul fără să-I strig. Niciodată nu cer. Și când îmi dă cineva ceva, încerc eu cumva în mintea mea să mă gândesc cum aș putea să-I mulțumesc. Nu m-a lăudat niciodată, I s-a părut că sunt un copil banal, care nu e special cu nimic. Cumva relația cu ea mi-a afectat relația cu ceilalți oameni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest