Sabrina, după ce a cercetat telefonul lui Perneș: „Mi s-ar face dosar penal pentru așa ceva!”

 

Sabrina și-a supus logodnicul la un veritabil interogatoriu, după ce i-a întors telefonul cu susul în jos și a intrat prin cele mai ascunse fișiere din acesta.

 

Task-ul telefoanelor a născut câteva întrebări din partea Sabrinei către Perneș despre fetele aflate în telefonul acestuia. Concurenta vrea să afle cât mai multe detalii despre fostele iubite ale lui Perneș și îl suspectează că a mai șters din fotografii și mesajele dinainte de intrarea în casă!

 

Sabrina i-a spus lui Perneș: „Nu fura curent cu mine că ți-ai făcut curat în telefon. Cine-I Lorena? A zis că o să-I fie dor de tine! Cine-I Ariana? Te-a prins că vorbești cu prietena ei, ți-a dat poză. Ce face el cu clientele lui! Ai ieșit vreodată cu o tipă cu copil? Am citit și cui i-ai dat share location aici, în București. Mie  vreau să-mi zici de tipa asta cu care te-ai văzut aici, înainte de a intra. Vreau să știu, cum o cheamă? A, Cristina!”

 

Perneș s-a simțit mândru că a făcut-o pe Sabrina geloasă: „Nu, în viața mea! Spune-mi ce ai văzut! M-am văzut în București cu o tipă, dar e tânără. Zi-mi o literă. De cine zici, de Cristina. Nu știu, dacă are, nu are. Ești geloasă?”

 

Din cercetarea amănunțită a pozelor din telefonul lui Perneș, Sabrina a ajuns la concluzia că logodnicul ei are relații un pic nepotrivite la muncă: „Clienți ai voie, nu cliente. Te duci acasă la ele, mai și bei o cafea cu ele, mai tragi și-un pui de somn în pat la ele. Nu te-aș înșela, dacă mă înșeli.M-aș răzbuna cu altceva, nu știu, ți-aș da foc la mașină. Glumesc, că s-ar face dosar penal pentru așa ceva. Te las și plec!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest