Sabrina îl pune pe Perneș iar într-o postură proastă: „Pot rezolva lucrurile astea discutând cu ai mei, nu cu el!”

 

Proaspăt logodită cu Perneș, Sabrina are un comportament cel puțin ciudat: își pună posibilul soț pe plan secund.

 

În cuplul Sabrina - Perneș nu trece nici măcar o zi în care să nu fie certuri sau discuții. Relația pare că se află în impas, având în vedere că Sabrina a redevenit rece vis-a-vis de clujean, chiar după ce acesta a cerut-o de soție. Perneș a încercat să o împace: „Faptul că te superi, te enervezi, nu te ajută. Ești rece cu mine și eu te simt. Vreau să fii omul cu care se poate discuta”. Apoi, s-a descărcat în fața lui Răzvan: „M-am săturat de lucrurile astea. Dacă nu poate discuta cu mine e liberă să plece. Înseamnă că nu mă iubește”.

 

Sabrina a fost categorică în discuția cu Perneș: „Am zis punct. Nu mai vreau să discut. M-am simțit jenată pentru cum m-am comportat sâmbătă. Nu-mi place deloc ce s-a întâmplat, cum m-am comportat. Nu ce faci tu. Sunt dezamăgită de mine, n-are legătură cu tine. Nu pot rezolva lucrurile astea decât discutând cu ai mei, nu cu el. Dacă tu nu înțelegi, nu se dă în tine în nici un fel. Eu sunt calul de bătaie”.

 

Sabrina a stat departe de logodnic aproape 24 de ore și a venit apoi cu bateriile încărcate: „Mi-am luat o zi doar pentru mine. Mi-am luat timpul meu, iar astăzi sunt deschisă să discut cu el”. Perneș i-a transmis: „Aștept să avem acea discuție de care și eu am nevoie, să lămurească lucrurile. Am tot insistat, poate are nevoie de timpul ei să vadă că a greșit. Nu are rost să inițiez eu discuțiile atât timp cât ea nu vrea. Sunt supărat, dezamăgit. Mă deranjează că nu vrea să discute, pentru că nu a fost o problemă gravă. Când e vorba de o discuție, de o problemă, noi nu vorbim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest