Sabrina nu ratează nicio ocazie să-i zică direct lui Perneș: ”Eu nu mă mărit în casă!”

 

Cei doi logodnici sunt iarăși în impas, după ce Sabrina nu pierde niciun prilej să-i transmită partenerului că nu este dispusă să facă pasul cel mare. Ce explicații i-a dat concurenta lui Perneș.

 

Întâlnirea cu psihologul a ameliorat un pic tonul în dialogul dintre Sabrina și Perneș, dar probemele în cuplu continuă. ”E clar că noi nu suntem favoriții nimănui. Trebuie să fim realiști. Nu suntem un cuplu atât de sănătos, din punctul lor de vedere. Se vede, sunt alte cupluri apreciate. Nici cei din casă nu ne plac. Eu nu pot gândi la fel pentru că fac parte din cuplul ăsta. Dacă ai întreba mai mulți oameni sunt sigură că zic că Yana rezistă cu Andrei mai mult decât noi doi. Pentru că altfel e proiectat totul. Eu mă iau după ce zice restul. E realitatea pe care o văd eu”, i-a mărturisit Sabrina lui Perneș.

 

Apoi și-a continuat astfel argumentația: „Mi se pare că toți s-au certat la un moment dat. Eu nu înțeles asta cu competiția, mi se rupe. Eu nu sunt o amenințare pentru nimeni, nimeni nu e o amenințare pentru mine. Eu nu mă căsătoresc, eu nu mă lupt cu nimeni. Mie îmi pasă doar de părerea oamenilor la care țin eu în casă. Vrei să ne certăm pe chestia asta: în casa Mireasa nu mă mărit! Nu ne înțelegem momentan, mai sunt multe chestii de corectat. Cu timpul îmi pot da seama de asta. Nu înțeleg cu ce te ajută dacă te căsătorești aici sau afară?”

 

Cumva încolțit, Perneș i-a sugerat iubitei că în discuțiile cu el îi spune că nu se mărită, în vreme ce la Capricii îi dă speranțe: „Eu nu văd atât de nașpa situația, nici cei care ne susțin. Eu nu mă gândesc prea departe, e ceea ce-mi doresc. Nu înseamnă că ești singura care iei decizii. Tu îmi zici mie că nu te căsătorești aici, dar la Capricii zici 50-50%. Nimic nu-ți convine. Mie îmi zici 100% NU, iar la Capricii ai zis că doar în momentele alea că te bucuri de prezent, că nu vrem să te mai gândești la ce-o să fie”.

 

Revenită în platoul Capriciilor, Sabrina nu a putut să explice de ce lui Perneș îi retează total visul de a se mărita cu el, în timp ce în platou îi dă speranțe: „Mi-am dorit mult să mă mărit, dar mi-am dat seama că nu este chiar așa de ușor pe cât am crezut eu. Chestii de clarificat sunt, discuții sunt, îmi doresc mult să văd și afară cum e, pentru că afară va fi sigur mai greu. Subiecte de discuții chiar importante, nu așa… Nu am plănuit cu nimeni o căsătorie. Sigur îmi doresc să mă mărit, doar că acum nu simt să fac lucrul ăsta”. Întrebat de Simona Gherghe dacă își dorește să-și lege destinele cu Sabrina, Perneș a spus: Eu sunt pregătit să mă însor, dar trebuie să fie din partea amândurora”, fapt care a stârnit zâmbetele celorlalți concurenți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest