Sabrina și Alexandra au prins-o la mijloc pe Nora: „O dezamăgire ca-n dragoste e”

 

Concurentele și-au împărtășit părerile cu privire la prietenia adevărată și au ajuns să discute despre Nora, care la un moment dat a fost extrem de apropiată de Alexandra.

 

O discuție ca între două fete a ajuns la cea de-a treia. Sabrina și Alexandra vorbesc despre prietenia adevărată. Cele două susțin că poți fi dezamăgită și de prieteni, nu doar de familie sau partener. Alexandra s-a retras din prietenia cu Nora din momentul în care Leo a făcut unele comentarii la adresa ei și a lui Cosmin.

 

„Simt să mă retrag din relația de prietenie cu Nora, de când au fost discuțiile acelea. Să-mi văd de treaba mea, de relația mea, atât. O dezamăgire ca-n dragoste e. Ea încearcă prin a-și apăra relația, aruncă nu se uită în cine. M-a atacat și era pe lângă subiect. Eu i-am spus că trebuie să accepte sfaturile, că sunt păreri sincere”, a spus Alexandra.

 

Sabrina nu înțelege apropierea Alinei de Nora: „Eu în casă pe Alina mă bazez cel mai mult. Nu vreau să mă simt singură, de multe ori vreau și un cuplu să discut. Nu sunt eu în măsură să deschidă ochii nimănui. Nora nu e un om rău, dar minciunelele se adună”.

 

La Capriciile Iubirii, Nora le-a răspuns celor două fete, fiind iritată în special de comentariile Sabrinei: „Nu mai vreau să comentez nimic, văd că Sabrinei îi place să vorbească de mine. Nu știu, Sabrina e foarte inteligentă. Dă niște sfaturi super-mega bune. Nu cred că în Casa Mireasa am venit să facem prietenii. Eu nu cred că am vorbit-o pe ea, nu mă bag unde nu-mi fierbe oala. De ce să dau în cineva dacă nu mi-a făcut nimic. Așa de tare o îngrijorează pe ea chestiile astea cu minciuna, dar nu ea trebuie să stea cu mine, nu ea trebuie să aibă o prietenie cu mine, nu cred că am avut o relație nașpa să fi atât de vehementă împotriva mea. Iar în ceea ce o privește pe Alexandra cred că poate să zică faptul că am fost la bine și la greu alături”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest