Sabrina și Giovana, în pragul unui scandal cât casa! „Sunt foarte multe mesaje rele!”

 

Conflictul dintre cele două concurente a pornit de la o serie de mesaje din partea fanilor care o acuzau pe Sabrina și au fost citite de Giovana.

 

Giovana, Sese, Sabrina, Perneș, bunica Elena și doamna Elenora au luat contact cu publicul pe facebook. A fost o sesiune live în care cei din casă au putut citi mesajele fanilor pentru ei. Dacă Giovana și Sese au primit o grămadă de încurajări și vorbe frumoase, nu același lucru se poate spune despre Sabrina și Perneș, catalogați de mulți dintre fani drept „falși”.

 

Mai mult Sabrina a fost acuzată că nu are limite atunci când consumă alcool și că l-ar fi droit pe Sese. „Vinelo era disperată după Sese când tu erai în carantină, te rog să-I dai eject”, a fost mesajul citit de Giovana care a deranjat-o teribil pe Sabrina și de aici până la o ceartă în toată regula nu a fost decât un pas. Preț de câteva secunde, cele două concurente și-au aruncat vorbe urate, momentul fiind stins de noile comentarii care curgeau pe ecran.

 

După live, Giovana s-a arătat nemulțumită că a intrat alături de celălalt cuplu: „Ne-au băgat aiurea împreună, nu mă agit. Doar spun adevărul, ce mă deranjează, ce nu e bine”. Perneș îi mărturisea partenerei lui: Dacă o mai aud o data cu treaba asta cu alcoolul pe Giovana nu știu ce fac”. În schimb, Sabrina era îngândurată: „Sunt foarte multe mesaje rele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest