Sabrina și Larisa, singure, fără microfoane, la hotel: „Am vorbit și despre Perneș”

 

Larisa a rezistat cel mai mult în cabina telefonică, a câștigat task-ul și a invitat-o pe prietena ei cea mai bună din casa Mireasa la un altfel de „date”.

 

Larisa i-a învins pe toți cei șase băieți cu care a fost blocată în cabina telefonică și și-a adjudecat marele premiu: o ieșire la hotel, după care multe dintre cuplurile din casa Mireasa râvneau. Fără partener, pretendentul Răzvan cuplându-se cu Alisia între timp, Larisa a decis să o invite pe Sabrina la această întâlnire. Dornică să scape de presiunea sufocantă exercitată de Perneș, concurenta din Iași a acceptat rapid invitația. Înainte să ajungă în hotel, cele două fete au avut parte de un tratament princiar la Spa, apoi au luat cina împreună.

 

Larisa a spus: „Mă dor brațele, picioarele de la task, aveam o febră impresionantă. Perneș e gelos, și pe fete și pe băieți. Această prietenie s-a născut când Sabrina a ieșit cu PErneș, eu i-am spus că nu-mi place de el, și a devenit un fel de surioară mai mică. Merită să faci un masaj din ăsta. În seara asta simțim nevoia să bârfim oamenii care nu ne plac. Îmi doresc un bărbat sincer, care să nu mă înșele, să aibă casă, mașină. În casa Mireasa i-am remarcat pe Perneș și pe Valentin. Când ies din casă am nevoie de fructe de mare, dar aș mânca și o carne de vită”.

 

Sabrina a adăugat: „Știu că la un moment dat, Perneș îmi reproșa că mă îmbrățișez mai mult cu Larisa decât cu el. Eu zic să plecăm de aici, să mergem la bârfit!”

 

După e a văzut imaginile cu cele două fete, Perneș a tras concluziile: „Mă bucur că s-a simțit bine. Nu mă bucur, sunt gelos. Dar chiar mă bucur”. Sabrina a reacționat rapid: „S-a supărat pentru că am ales să petrec timp cu o prietenă decât cu el. Cu el sunt tot timpul, dacă mai vine și Larisa cu noi… Am vorbit mai mult despre viețile noastre. Și de Perneș a venit vorba. Nu de Răzvan”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest