Sabrina și Perneș ar apela și la un psiholog să înțeleagă ce nu merge în relație: „Certurile au pornit de la nimic”

 

Sabrina s-a săturat de certurile continue cu Perneș, le-a căutat originile și e dispusă mai mult ca niciodată să le pună capăt.

 

Într-o pauză publicitară din timpul galei de sâmbătă, după ce aflaseră că urmează difuzarea cu telenovela Sabrina - Perneș, cei doi parteneri erau puși pe gânduri. Sabrina a identificat două cauze care duc la neînțelegeri în cuplu: anume faptul că nu-i oferă afecțiune partenerului ei și că nu dansează împreună.

 

”Certurile au pornit de la nimic, pe bune! Hai să zicem că putem să ne certăm pe faptul că nu dau afecțiune. Da e un motiv pe care să te cerți. Dar nu te cerți în continuu. Te mai cerți pe motivul că nu dansez. Da, sunt două motive, dar în rest. De-asta mi-e ciudă și mie, tot stăm din ceartă în ceartă. Nici nu mai poți să-ți arăți iubirea, nici nu-ți mai vine, dacă stai din ceartă-n ceartă”, i-a spus Sabrina lui Perneș.

 

Perneș e de părere că un ajutor de specialitate ar putea să rezolve problemele de cuplu pe care le traversează: „Mi-e ciudă că dacă nu ne-am iubi și nu ne-am înțelege, aș zice, ok. Chestia cu psihologul, cred că ne-ar prinde bine”.

 

Chiar dacă observă că relația nu funcționează așa cum și-ar dori, Sabrina nu are nici cea mai mică dorință să se despartă a doua oară de Perneș: „Mi se pare că doar vorbești, dar nu-ți arăți iubirea prin fapte… Noi comunicăm, dar nu ne înțelegem. Iar dacă te umilesc, de ce stai? N-am zis că ai zis tu asta. Să dea în noi în toate felurile, eu nu mă despart. Dacă tu nu renunți la mine, eu nu renunț la tine, ce se poate întâmpla?”

 

Cei doi au împlinit 3 luni de relație, iar Perneș a dorit să-și surprindă logodnica. I-a oferit un buchet de flori și au privit împreună cu toți cei din casa Mireasa imagini vechi cu ei doi. „La mulți ani, iubirea mea!” a zis Perneș, entuziast.

 

La Capricii, Sabrina spune că fac împreună pași importanți pentru sudarea relației, dar ea nu-și dorește momentan să facă pasul cel mare: „Suntem mai bine, dorința din partea amândurora de a lucra la relație. Trebuie să fac să fie bine. Sunt în stand-by în privința ideii de căsătorie, în ideea în care sunt multe neînțelegeri și lucruri de clarificat. Acum nu sunt complet sigură că totul e roz să putem face pasul decisiv”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest