Sabrina și Perneș, campioni la cititul pe buze! Ce premiu au câștigat!

 

Concurenții din Casa Mireasa au participat la un task amuzant, iar mirii săptămânii s-au dovedit cei mai buni.

 

Fetele și băiețîi din casă au primit o nouă provocare: să citească pe buzele partenerului și să ghicească cuvintele pe care acestea le rostește. Sabrina, mireasă săptămânii, îi anunță regulile: "Dragilor, task-ul de astăzi implică abilitatea voastră de a citit pe buzele partenerului. Veți forma echipe de câte doi și veți încerca să ghiciți cât mai multe cuvinte. Iar pentru asta veți avea la dispoziție 2 minute. Prima echipă ia loc pe cele două scaune. Rămâne la alegerea voastră care dintre voi încearcă să ghicească și care dintre voi rostește cuvântul. Atenție! Aveți dreptul să spuneți „pas” cuvintelor doar după ce încercați măcar o dată să-l ghiciți. Începeți prin alegerea echipelor. Participă și cei fără cuplu”.

 

Astfel, s-au format cele 7 perechi, clasicele de acum Sabrina – Perneș, Yana – Andrei, Leo – Anda, Sese – Giovana, Alina – Vali, în vreme ce Larisa l-a ales pe Răzvan, iar Elena a rămas cu Adrian. Concursul a fost haios, mai ales pentru că în căștile partenerului care trebuia să nimerească cuvântul răsuna muzică hard-rock.

 

Sabrina și Perneș au fost cei mai buni la cititul pe buze, iar în cele două minute pe care le-au avut la dispoziție au nimerit 10 răspunsuri corecte. Simona Gherghe, gazda emisiunii, a anunțat și premiul pe care-l vor câștiga: „în această noapte veți dormi împreună”. Firesc, Perneș și-a făcut o serie de filme, însă prezentatoarea show-ului a spus că dormitul împreună se va face în casa Mireasa: „Unul dintre voi își ia periuța de dinți, pijamaua, și se mută în camera celuilalt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest