Sabrina și Perneș de la Mireasa nu și-au mai putut controla emoțiile! „Ești tot ce îmi doresc!”

 

Chiar dacă initial concurenta a ezitat să se mărite în casa Mireasa, în cele din urmă a fost năpădită de emoții și a spus marele „DA”.

 

Ieri a fost ziua cea mare pentru cele 3 cupluri care s-au bătut pentru marele premiu al întrecerii matrimoniale. Pe lista finaliștilor s-au aflat: Giovana și Sese, Sabrina și Perneș, cât și Alina alături de Valentin, astfel că cei șase au primit marea întrebare, și anume dacă vor să meargă pe același drum pentru tot restul vieții. Premiul l-au luat Giovana și Sese, dar toate cele 3 cupluri și-au unit destinele!

 

Chiar dacă declara initial că vrea să mai aștepte, să nu ia o decizie pe fugă în privința mariajului cu Perneș, în cele din urmă, cu lacrimi în ochi, îmbrăcată în rochia alba de mireasă, Sabrina a pășit pe covorul roșu, decisă mai tare ca niciodată să spună marele Da din viața ei.

 

„Dragul meu, vreau să încep prin a-ți mulțumi pentru omul care ești, pentru răbdarea pe care ai avut-o în toată această perioadă și pentru perseverența de care ai dat dovadă. Ai reușit în decursul acestor luni să mă faci să iubesc. Ținânudu-ne de mână ne va fi mult mai ușor să depășim orice obstacol ne va apărea în cale”, a fost jurământul pe care concurenta i l-a făcut lui Perneș.

 

La rândul său, Perneș a spus:  „Draga mea soție, în momentul în care am intrat în casă m-am îndrăgostit din prima clipă. Știam că va fi greu, dar erai, ești tot ce îmi doresc. Îți mulțumesc pentru toate clipele pe care le-am trăit lângă tine, tu, cea frumoasă, inteligentă, dulce și specială. Acesta este motivul pentru care am decis să lupt pentru noi. Ești tot ce îmi doresc. Te iubesc și orice s-ar întâmpla în această lume trecem peste toate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest