Sabrina și Perneș formează iarăși oficial un cuplu: „E un fel de îndrăgosteală a doua oară cu aceeași persoană”

 

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire mai puțin convențională, mergând să joace golf.

 

Cei doi concurenți au avut parte de o întâlnire inedită: au mers să joace golf. Cum niciunul dintre ei nu mai pusese mâna până atunci pe o crosă, au primit și un instructaj la început, iar Sabrina a părut că a prins mai repede tehnica de lovire. Tinerii s-au simțit foarte bine unul în prezența celuilalt. Sabrina pare mai îndrăgostită ca niciodată de Perneș, deși în urmă cu o lună, concurenta punea punct relației dintre ei.

 

Sabrina a spus că una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut e că a fugit de Perneș: Mă durea faptul că nu puteam să merg la el.  M-am simțit singură de multe ori. Mi-am dat seama că sentimentele mele față de el nu s-au schimbat, ci pur și simplu le-am reprimat eu. Ceva nu s-a terminat și trebuia să continue. Yana a avut un rol important, pentru că am realizat eu unele lucruri. Acum e diferit, e un fel de îndrăgosteală a doua oară cu aceeași persoană. Îmi place mai mult acum. Dacă ar fi să nu mai repet una dintre greșeli ar fi aceea de a nu mai fugi”.

 

Perneș e uluit în continuare de revenirea partenerei lui: „Sabrina în perioada asta mi-a lipsit mult. O văd schimbată pe Sabrina, în multe momente nu-mi vine să cred că ea e. Am spus tot timpul că ea este persoana pe care o vreaua. Yana nu a avut neapărat un rol, dar mi-am dat seama că nu ar fi fost nimic. E altă Sabrina, mă sperie. Mă obișnuisem altfel cu ea”.

 

Întorși de la date, Sabrina și Perneș au făcut marele anunț și în casa Mireasa. Cei doi foști iubiți formează, din nou, un cuplu. Tinerii nu au putut să stea mult timp departe unul de celălalt, iar iubirea dintre ei a câștigat. Toată lumea din casa Mireasa este fericită că pentru cei doi concurenți. După un sărut pasional, Sabrina a spus: Îmi bate inima de mor. Perneș, mâncați-aș sufletul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest