Sabrina și Perneș, în conflict! Ultimul sfat al Larisei: „Să nu faci un pas greșit pentru niște bani!”

 

Sâmbătă de sâmbătă, Sabrina se transformă și brusc nu-l mai dorește pe logodnicul Perneș în preajma lui. Există suspiciuni că relația dintre cei doi ar fi de fațadă.

 

Dacă în timpul săptămânii, relația dintre Sabrina și Perneș pare să funcționeze, la party-urile de sâmbătă, ceva se rupe. Așa au stat lucrurile și în weekend, când concurenta nici nu a vrut să-l vadă pe logodnicul ei. Perneș a pus atitudinea fetei pe seama consumului exagerat de alcool: „Nu mai bea femeie, te rog eu, nu mai bea!”

 

Prilej perfect pentru fată să se victimizeze în fața prietenei Larisa, aflată la ultimul party în casă, urmând să fie eliminată. „Eu nu sunt singură aici, Lariso! E cineva care mă judecă pentru cum arăt, că beau prea mult, pentru diverse!”, a spus Sabrina.  

 

Fără perdea, Larisa îi dă un ultimo sfat prietenei ei: „De ce mai stai? De ce și pentru ce Sabrina? Nu mai vorbi cu persoana aia. Nu mai face asta! Niciodată! Fii puternică Sabrina, fii puternică. Și te rog din suflet să nu faci un pas greșit, pentru niște bani că o să regreți toată viața. Uite, Giovana și Sese, ei chiar se iubesc cu adevărat. Chiar merită să câștige marele premiu. Dar, în condițiile în care vă certați în continuu.. gândește-te foarte bine, atât te rog!” Când Perneș vine să o împace pe Sabrina e îndepărtat brutal de aceasta: „Nu vreau să stau cu tine, nu că sunt recalcitrantă. Nu mai vreau cu tine!”

 

A doua zi, cei doi logodnici se împacă în mare viteză, de parcă nu ar fi fost nimic între ei. La Capricii, Ion, fost concurent, acuză faptul că relația celor doi ar fi de fațadă. Toate mesajele fanilor celor doi tind să-i dea dreptate lui Ion. Perneș a răbufnit la adresa lui Ion, după ce acesta a spus că ei doi se prefac și că relația lor nu este una reală. S-a lăsat din nou cu lacrimi în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest