Sabrina și Perneș, patru luni de relație! „Mergem până la final, o să fie în beneficiul nostru”

 

S-au schimbat pozițiile în cuplul dintre Perneș și Sabrina. Acum el este cel care vrea acasă, în vreme ce concurenta își dorește să continue competiția.

 

Sabrina și Perneș au fost desemnați mirele și mireasa săptămânii, detronându-i pe Sese și Giovana, cei care au condus întrecerea o bună bucată de vreme. După palma aplicată iubitei, Perneș caută să arate că poate fi și umil față de ea, masându-i picioarele, chiar înainte de surpriza pregătită o dată cu aniversarea celor patru luni de relație.

 

Dacă până mai ieri, Sabrina era cea care susținea cu înverșurare că vrea să plece cât mai repede din casa Mireasa, acum rolurile s-au inversat, iar partenerul ei e cel care vrea acasă:  Nu mai am stare! Mă enervează orice, vreau acasă! Nu mi se pare ok, modul nostru când suntem doar noi doi”.

 

Sabrina i-a transmis: Știu ce zici, te irită orice. Să te mai aud o dată să vezi ce-ți dau peste ochi. Știm asta, toți d-aici vor asta, dar mergem până la final. O să fie în beneficial nostru, pentru că o să ne ridicăm și mai mult ca personalitate și caracter. Ne face mai puternici tot ce se întâmplă aici. Știi că e mult mai ușor să te plângi, decât să faci ceva. Măcar nu te mai plânge, ar fi un început. Eu mă simt ok, dar nu pot să zic că nu mă afectează starea ta. Facem aceleași lucruri de patru luni, pe bune. Dar nu mă interesează cum sunt alții, fiecare cuplu funcționează în felul lui. Pentru mine ești tot ce vreau, un om cu care pot să comunic zi și noapte”.

 

Perneș i-a făcut un cadou logodnicei sale cu ocazia împlinirii celor patru luni de relație, apoi i-a oferit o surpriză romantică, cu flori și lumânări, cu complicitatea lui Răzvan și a Larisei. Surpriză! Mulțumesc că mă suporți!... Am zis că de dată asta să fie ceva mai simplu”, i-a spus Sabrinei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest