Sabrina și Perneș rămân în casa Mireasa!

 

Celor doi logodnici le-a șuierat glonțul pe la ureche, fiind foarte aproape să părăsească întrecerea cu o lună și-un pic înainte de încheierea acestui sezon al realityshow-ului matrimonial.

 

Perechea Sabrina și Perneș a fost votată drept cel mai puternic, dar și cel mai slab cuplu din casa Mireasa de către ceilalți participanți în cadrul emisiunii. Fiind considerat cel mai slab cuplu, potrivit regulamentului, a ajuns la votul publicului pentru eliminare. Astfel, a fost o săptămână extrem de dificilă pentru cei doi îndrăgostiți, iar tensiunea a atins cote maxime în casa Mireasa, înainte ca Gabriela Cristea să prezinte sufragiile telespectatorilor.

 

Înainte de a afla ce au votat telespectatorii, Perneș a spus: „Simt mândrie, respect, siguranță că ies sau rămân cu o femeie puternică”. Doamna Dana era convinsă că Sabrina și Perneș nu vor părăsi casa: „Sunt sută la sută că nu pleacă”, opinie împărtășită și de Anda și Leo. Larisa era vizibil emoționată: „Plâng, nu vreau să plece Sabrina. Ea cu Perneș au fost primul cuplu din casă și trebuie să rămână până la final”.

 

Spre bucuria celor doi concurenți, telespectatorii au decis ca îndrăgostiții să rămână în competiție. Ceilalți concurenți sunt fericiți că aceștia nu vor pleca din concurs. Votul a fost însă extrem de stâns: 50,21% dintre sufragii au post pozitive,

49,79% negative.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest