Sabrina și Perneș s-au certat pe tema locuinței: „Nu stau în chirie! Deja mi s-a luat! Să mori tu că mă înțelegi?”

 

Perspectiva mutării din apartamentul pe care-l deține în Iași într-o garsonieră închiriată în Cluj nu-i surâde deloc Sabrinei.

 

Sabrina nu acceptă să stea în chirie după ce va ieși din competiție. Concurenta susține că are apartamentul ei, iar Perneș nu are nimic. Până vor cumpăra o locuință a lor, tânăra nu acceptă să stea cu chirie. Și s-a plâns, într-o discuție avută cu doamna Dana: „Eu nu plătesc chirie. Eu am apartamentul meu, stăm la mine, ne mutăm la mine”.

 

Discuția dintre Sabrina și doamna Dana l-a luat prin surprindere pe Perneș: „ Habar nu aveam, discuțiile astea. Eu i-am spus: în primă fază putem să stăm în chirie, dacă te acomodezi cu Clujul, dacă o să-ți placă, iar dacă îți place căutăm un loc în care să facem o casă. Le aflu acum în forma asta. E vorba de doi oameni care sunt la început de drum, și dacă stau într-un cort. Nu se pune problema de apartament, de unde stai, cum stai și cum o să fie. Poți să ai în lumea asta toți banii și nu știi cum o să fie”.

 

Sabrina a explicat de ce a deschis subiectul locuinței cu doamna Dana și nu cu el: „Tu nu m-ai întrebat. Ce voiai să spun? Doamna Dana, sunt foarte mulțumită că plec de-acasă de la mine și plec într-un oraș străin, și plătesc chirie, având în vedere că eu am un salariu de rahat. Să mori tu că mă înțelegi? Păi dacă mă înțelegeai nu ți se părea… Tu n-ai mai locuit cu nimeni, eu am mai locuit. Până nu văd cu ochii mei nu cred. Nu vreau nesiguranță, avem discuții… degeaba, neînțelegeri, și eu ar trebui să par… că mamă ce sigură e relația asta, mă doare-n pix ce se întâmplă afară, mă mărit aici! N-am cum! Mi se pare că noi discutăm și ne înțelegem separat. Nu-mi asum nimic negativ în viața mea”.

 

Apoi i-a spus lui Perneș că vrea acasă la ea, în Iași și că s-a săturat ca de fiecare dată, din orice dialog cu el, să fie trasă la răspundere, să fie considerată nervoasă: „Mersul acasă, e singurul lucru care mă poate încânta. Nu mai suport trasul la răspundere, nu mai suport nimic. Când știu că se ridică tonul și vrei niște explicații, și gata, vorbim, și gata, facem… nu. Deja mi s-a luat, mai mult de când mi s-a luat până acum. Vreau să stăm ca băieții, ca frații. Să mori tu că eram supărată. Încetează să-mi mai pui tu mie statut de supărată, de nervoasă. Și eu încerc și mie mi s-a luat, m-am săturat. Nu mă mai stresa că nu mai pot cu capul”.

 

În mod clar, dialogul nu l-a pus într-o poziție de egalitate pe Perneș. În rezumat, se poate spune că mesajul Sabrinei a fost: Eu am apartament, el nu are nimic. La Capricii, Sabrina a încercat să se explice: „Pentru mine e un pas mare și o schimbare să mă mut. Nu în ideea asta bat, eu nu vreau să depind de cineva. Am zis că prima oară la Iași mergem. Eu lucrez în IT. Pisica o iau cu mine”. Perneș și-a spus și el punctul de vedere:  „Eu am o franciză, o firmă de imobiliare. E greu la început. Eu i-am zis să ne mutăm o lună în Cluj, să vedem dacă se acomodează. Nu mi-e frică ce va fi afară, pentru că știu”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest