Sabrina și Perneș se tem de eliminare de la Mireasa: „Îmi doresc să trăiesc experiența asta până la capăt”

 

Sabrina a făcut o analiză a voturilor pentru cel mai slab cuplu de la Mireasa. Cei care i-au votat îi oferă și explicații.

 

Într-o discuție cu doamna Dana și Anda, Sabrina trece în revistă voturile pentru cel mai slab cuplu de la Mireasa și caută o serie de explicații: „Adrian îl pusese pe Perneș pentru că din cauza lui s-a îmbolnăvit taică-su. Elena la fel, din cauza discuțiilor cu Perneș. Din partea lui Andrei și Yana mă așteptam. La Doamna Mioara, la fel. Dar la Buni? Scopul meu în viață e Buni aici”.

 

Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin și a celorlalți rivali: Ține doar de susținători, nu de Vali, Alina, Yana sau Andrei. Dacă votează să plecăm, dar eu sunt în top”. Sese îlîngrijorează și mai tare pe concurent: „Cei mai fanatici te vor câștigător, și cum te vor, doar să elimine alte cupluri”.

 

Cei care au votat cuplul Perneș - Sabrina drept cel mai slab vin cu explicațiile. Doamna Elena (Buni) spune: „Așa am găsit eu de cuviință că ei sunt cei mai slabi. Nu trebuie să fiu judecată, eu am votat ce am vrut eu”. Concurenta Elena explică și ea: „V-am votat pentru că din limbajul trupurilor voastre se vede foarte clar că nu există chimie. Cât despre discuțiile mele cu Perneș este exclus să votez pe cineva în funcție de discuțiile pe care le am cu acea persoană”.

 

Cu spectrul eliminării deasupra capului, Sabrina, care în multe momente a susținut că vrea acasă și-a schimbat optica: „Știind că mai e puțin, eu îmi doresc să trăiesc experiența asta până la capăt”.

 

Sabrina și Perneș au fost votați cel mai slab cuplu, niciunul dintre ei nu a ajuns în top 3 pentru a se bucura de imunitate, drept urmare sunt la mâna publicului telespectator pentru rămânerea în Casa Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest