Sabrina și-a schimbat atitudinea față de Perneș: „Pentru liniștea mea îți acord toată încrederea”

 

Concurenta i-a transmis un mesaj emoționant și mamei sale, spunând că va face totul pentru ca aceasta să fie mulțumită de ea.

 

Sabrina a găsit momentul oportun să-i explice lui Perneș gândirea ei într-o relație! Concurenta l-a asigurat pe iubitul său că are toată încrederea ei: „Eu îți ofer încrederea totală. Am încredere că nu mi-ai face nimic, nu am de ce să îmi fac filme aiurea. Nu cred că ai lua o altă fată să o pupi. Pentru liniștea mea îți acord toată încrederea, pentru că numai așa putem construi ceva. De ce să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă ai făcut ceva? Așa am plecat cu tine, cu încredere 100%, pentru că și tu ai încredere la fel în mine. Suntem oameni, poți să te uiți la cine vrei tu. Aici ești aici, afară va fi altă situație. Iar dacă nu ai limită ca om, normal că vei cădea în plasă. Normal că am limită, pentru că dacă aș da în tine, aș da în mine. Și eu am gelozii în mine, dar nu a fost cazul aici. În rest nu am fost pusă în postura asta, să știu ce aș face. Când o să ieșim afară o să văd ce mi se pare și cum mi se pare. Aici totul este bine”.

 

Sabrina nu a rămas nepăsătoare nici la adresa mamei ei și a simțit să-i dea un mesaj emoționant: Mama, dacă te uiți, vreau să știi că mi-este dor de tine și indiferent de tot ce s-a spus, s-a discutat eu am trecut peste tot. Eu te-am iertat pentru tot și îmi doresc să mă ierți și tu. Îmi cer iertare dacă te-am dezamăgit așa cum ai spus și vreau să știi că mă doare să știu că sunt o dezamăgire. Eu îți mulțumesc pentru orice faci pentru mine. Sunt mândră că ești mama mea. Știu că te afectează tot ce se întâmplă. Te iubesc mai mult ca orice, îmi doresc să te fac mândră”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest