Sabrina, speriată înainte de live: „Știu la ce să mă aștept de-acum înainte”

 

Sabrina și Perneș au intrat într-un live cu fanii lor, concurenta a avut mari emoții și au podidit-o lacrimile.

 

La început de weekend, înainte de intervenția live pe Facebook, pe Sabrina părea că o macină ceva, însă un pic mai târziu zâmbetul i-a revenit pe chip. „M-am speriat. Nu am vrut să fac acel live. Cu o zi înainte fusese Alina și a avut comentarii destul de urâte. Nu au fost jigniri. Știu la ce să mă aștept de-acum înainte”, a spus concurenta după ce a trecut cu bine de interacțiunea cu fanii.

 

Concurenții par mai îndrăgostiți ca niciodată. În lumea Sabrinei și a lui Perneș, nimic nu pare să le tulbure liniștea și fericirea. ”Cu siguranță, mama mea mă susține. Îmi acceptă alegerea. Alegerea e a mea, eu îmi croiesc drumul, eu aleg pe cine să iubesc”, a zis și Perneș.

 

Cei doi au sărbătorit două luni de la momentul în care s-au declarat prima oară un cuplu, petrecut la data de 15 februarie. Și asta, chiar dacă relația lor nu a avut aceiași longevitate, fiind despărțiți pentru o bună perioadă de timp, până când Sabrina a înțeles sentimentele pe care le are pentru actualul partener. Am mai mult de o săptămână de când m-am reîndrăgostit de Perneș, doar că nu am spus-o mai devreme”.

 

Singurul care rămâne sceptic în privința relației dintre Sabrina și Perneș este Andrei, concurentul care a invitat-o pe fată de două ori la întâlniri: „Apropierile cu Sabrina au fost reciproce. Mă bucur pentru ei, să dea Dumnezeu să fie o poveste reală. Nu am resentimente”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest