Scandal imens între doamna Dana și Elena! „Simt dezgust și scârbă față de dumneavoastră”

 

După contrele cu Giovana, mama lui Leo a ajung să se împungă și cu Elena. Mărul discordiei: amenzile primite din cauza lavalierei.

 

Cu o seară înainte, mama lui Leo și Giovana și-au aruncat vorbe dure. Ieri, doamna Dana și Elena au ajuns să se certe pe amenzile primite de concurenții din casa Mireasa. Cele două se ating una pe cealaltă de fiecare dată când au ocazia.

 

Doamna Dana s-a arătat indignată după ce Elena i-a propus să-și lege de gât lavaliera: „Are o problemă cu mine fetița asta, de ce-mi pomenește mie numele? Nu mă cobor eu la nivelul ei, că ar pleca în secunda doi acasă. Cum să-mi spui mie că-mi leg lavaliera de gât? Da ce treabă ai cu mine de simți dezgust? I-am explicat: nu sunt concurentă, nu împart cu tine farfuria. Am vorbit la început și i-am zis: stop, din clipa asta cu mine nu ai ce vorbi. Am zis că o să vină să mă scuipe în ochi”.

 

Elena nu s-a lăsat deloc mai prejos: „Păi cred că e o soluție dacă tot atâta fără ea, fără ea. Simt dezgust și scârbă față de dumneavoastră, da, asta simt. De fiecare dată m-ai jignit. Mi s-a luat de femeia aia, simt atâta scârbă la adresa ei încât îmi vine să o scuip și e posibil să se întâmple și asta la un moment dat”.

 

Leo a sărit în apărarea mamei: „Eu nu pot să lovesc o femeie, nu sunt genul. Dar dacă altul în locul meu, mai coleric. Nu pot să stau să te jignească lumea, eu te-am adus aici să te jignească astfel de oameni. Am avut eu momentele mele, când am fost cretin și am țipat la ea, dar eu sunt fi-su. Și tu vii și o jignești. Domnișoara asta nu mai reprezintă feminitate. Deja pentru mine nu mai reprezintă o femeie și îmi scapă și mie”.

 

În cealaltă tabără, Adrian nu mai știa cum să o complimenteze pe Elena pentru atitudinea ei: „Pe mine cel mai tare și cel mai tare m-a afectat când au început să se lege de tine, să te jignească. Cine se victimizează! Eu te apreciez foarte mult pentru felul tău de a fi! Cât control îmi dai, când spui asta. Mulțumesc mult. Ești atât de demnă, atât de interesantă. Mulțumesc mult că ești aici”.

 

Doamna Dana nu s-a mai abținut și i-a transmis într-un final concurentei: „Incredibil, dar adevărat. Sfatul meu e să mergi la medic, la psihiatrie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest