Scandal în casa fetelor: Anda vs. Elena! „Am drepturi egale!”

 

Elena și Anda au o nouă ceartă legată de cine are voie să facă mâncare în bucătărie și cine nu. Anda este susținută de către Giovana.

 

Scandalul din casa băieților, în care Adrian este marginalizat, are reverberații și în casa fetelor, acolo unde partenerele băieților se iau la harță. Ciudat, Giovana e cea care deschide conflictul, acuzând-o pe Elena că și-a schimbat comportamentul de la intrarea în casa Mireasa. Iubita lui Sese bate repede în retragere și le lasă pe Elena și Anda să se contracareze.

 

Elena se apără în fața Giovanei și a Andei: „Am drepturi egale cu toată lumea și fac unde vreau eu. Dacă tu ai impresia că să fii supusă o să ai respect e problema ta, nu mă iei tu cu chestii d-astea. Hai ridică tonul, să vedem. Drepturile ți se cuvin, mai citește. E vorba de efectul de turmă, studiați psihologia. Zero argumente! Zero barat”.

 

Giovana iese rapid din conflict, dar Anda îl întreține: „Mă iriți cu anumită gândire și cu anumite sfidări. Când vorbeam cu tine la baie, te uitai la mine ca la un zeu”.

 

Doamna Dana o sfătuiește pe Anda să pună punct conflictului, dar o acuză oarecum pe Elena de o agresiune fizică: „Teatru ieftin. Să nu o mai bagi în seamă, să nu mai ai discuții cu ea, indiferent ce îți face. Dacă mai intră o dată…nimic nu zic, poc, și o las dezbrăcată. Lasă-I pe fiecare să facă ce vrea, că nu ne afetează de loc. E o experiență, să conviețuiești cu tot felul de oameni. Mamă, intră în mine! Să o ferească Dumnezeu. O întind aici dacă îi dau un umăr, nu te juca cu mine. Doamne ferește, patru luni am rezistat”.

 

Elena dovedește pe lângă bun simț tărie de caracter și le răspunde celor care au manifestări contraei: „Dacă v-am lovit, îmi cer scuze. Am fost puțin bulversată… Sunt câteva persoane care nu mă plac, spre exemplu doamna Dana, care a avut conflict cu Nora, apoi cu Andrei, acum m-a găsit pe mine. Cumva se repetă. Se găsesc persoane. Anda….tu dacă stai cu doamna Dana”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest