Scandal între Perneș și Sabrina în casa Mireasa: „Poate fi interpretat și ca motiv de gelozie din partea ei!”

 

Sabrina și Perneș și-au aruncat vorbe grele în ultima ediție a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Yana este la mijloc.

 

Perneș a prins din zbor o discuție pe terasă între Larisa și Sabrina, în care era subiectul principal. Fosta parteneră a concurentului s-a arătat nemulțumită de faptul că acesta nu le mai bagă în seamă de când în casă a apărut Yana. „Deja ești obraznică și mă enervezi. De azi încolo nu mă mai saluți. Dacă nu ști să respecți, nu mai vorbi. Ce cauți într-o discuție de genul? De ce sunt acum pervers?” i-a reproșat Perneș Sabrinei. Într-o discuție cu Perneș, Yana a considerat că ieșirea fostei prietene poate fi interpretată și ca dovadă de gelozie și i-a cerut celui care îi face curte să nu se mai implice: Pare gelozie. Dar nu înțeleg de ce o iei așa la inimă tot ce zice”.

 

La Capricii, Sabrina a căutat să elucideze problema, spunând că e deranjată de schimbarea de atitudine a lui Perneș vis-à-vis de ea după apariția Yanei, dar că nu-și dorește să mai fie împreună cu concurentul: „Am zis că este pervers, pentru că până să vină Yana s-a apropiat foarte mult atât de mine, cât și de Larisa. Când a venit ea nu a mai fost nicio băgare în seamă. Asta m-a deranjat, că a rupt tot. A stat cu mine și cu Larisa că nu avea cu cine să stea. Nu că am fi fost folosite sau așa ceva. Asta a fost deranjant. Și am vorbit cu Larisa și cu Alina, nu cu toată casa. Am țipat că m-a enervat. Poate fi interpretat ca gelozie, dar nu-l mai vreau înapoi. Sunt deranjată că nu ne-a mai băgat în seamă”.

 

Perneș a căutat să-și susțină poziția: „După ce a venit Yana am vorbit cu Larisa, am zâmbit cu Sabrina. Ok, am stat mai mult timp cu Yana. După care, am fost pe terasă. Apoi aud vorbe, că mă face lumea cățel, pervers. Am văzut discuții: iese pe terasă, dă cu niște glumițe. Vreau să se termine tot bâlciul, în timpul relației eu umblam după ea și nu am înțeles, apoi tot eu am fost ăla care nu am înțeles. M-a deranjat modul în care acționează”.

 

Andrei a simțit nevoia să-i ia apărarea Sabrinei și a comentat astfel disputa: „Te-ai apropiat de Larisa, pentru că ai văzut că ea s-a apropiat de Sabrina și ai vrut să câștigi teren”.

 

În finalul discuției, Sabrina și-a menținut punctul de vedere: „Poți să comunici cu oricine. Eram 100% sigură că te vei îndrepta spre o fată, dar deranjant e faptul că după ce acum o săptămână era totul ok, acum nu mai comunici cu noi”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest