Scandal între Sabrina și doamna Mioara: „Să mă trezesc la 7, să spăl tava pentru că nu poate ea să mănânce în bucătărie!”

 

Cum Yana a plecat subit din casa Mireasa, mama lui Andrei și-a reorientat tirul spre Sabrina, acuzând-o pe concurentă, indirect, că nu face curățenie.

 

Sabrina a prins din zbor o discuție între doamna Mioara, mama săptămânii, și Bunii, în care prima acuza fetele din casă că nu sunt bune gospodine, că nu fac curățenie. Sabrina a mărturisit că nu are nimic personal cu doamna Mioara, doar o deranjează că nu îi spune în față ce are cu ea, ci doar se plânge pe la alte participante la emisiune.

 

„Noi nu avem nicio problemă cu doamna Mioara, ea nu are de ce să înțeleagă asta. Noi ne vedem de viața noastră aici! Ea nu ne ceartă pe noi, nu ne spune nouă, vorbește cu Bunii. Indirect am auzit conversațiile și m-am băgat în discuție pentru că m-am simțit, eu eram la curățenie aseară. E deranjant când eu știu că fac și ea comentează că nu suntem bune de nimic. Noi avem listă, facem, nu sunt singura, se mai întâmplă să faci a doua zi dimineața curățenie, pentru că sunt task-uri până la 2 noaptea. Să mă trezesc la 7 dimineața să spăl tava, că nu poate ea să mănânce în bucătărie. M-a deranjat maxim, mai ales cu curățenia, pentru că știu că fac”, a spus Sabrina.

 

Doamna Mioara atât a așteptat și a intervenit în discuție, spunând că Giovana și Larisa sunt singurele fete de casă, cele care au grijă să fie curățenie.„Cine face curat din toate fetele este Giovana, dar și Larisa, restul nu fac mai nimic, nici măcar atunci când trebuie să facă. Am fost întrebată de atâtea ori și am crezut că se mai schimbă. De multe ori a făcut doamna Eleonora în locul Sabrinei. De gură e bună tare!”, a spus doamna Mioara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest