Schimbare importantă în topul săptămânii: Sabrina a urcat vertiginos!

 

Decizia Sabrinei de a se întoarce în brațele lui Perneș a fost apreciată de urmăritorii emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Simona Gherghe a anunțat în acest weekend, fapt devenit o tradiție, topurile săptămânale. Publicul a votat ca Giovana să fie fata săptămânii, iar Perneș i-a luat fața lui Sese și a fost votat pentru a doua oară la rând băiatul săptămânii. Doamna Eleonora a fost aleasă de telespectatori să fie mama săptămânii, drept pentru care ea va fi cea care va coordona casa fetelor în Săptămâna Patimilor.

 

Dacă Giovana se menține pe prima poziție fără prea mari eforturi, Sabrina vine puternic din urmă, urcând pe poziția a doua, în condițiile în care atunci când Nora era în casă nu intra în top. Acest fapt a făcut ca Alina să cadă pe poziția a treia.

 

De partea cealaltă, Perneș l-a depășit în ceea ce privește simpatia telespectatorilor pe Sese, partenerul Giovanei. Astfel, din votul urmăritorilor emisiunii rezultă că Giovana e cea care trage în sus cuplul, în vreme ce, de partea cealaltă, Perneș este veriga puternică din relația cu Sabrina, însă blondina vine puternic din urmă. Valentin este celălalt concurent care se va bucura de imunitate, fiind pe locul 3 în preferințele fanilor Mireasa.

 

Până acum, niciunul dintre concurenții recent intrați în casă nu au reușit să pătrundă în topurile dominate în continuare de perechile vechi din casa Mireasa – Capriciile Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest