Scrisoarea primită de Sese a tulburat-o pe Giovana: „Dacă nu m-ai vrut de la început!”

 

Concurentului i s-a sugerat că s-ar potrivi mult mai bine cu Sabrina, fapt care a dus la o reacție vulcanică a Giovanei.

 

În ultimele zile Sabrina se pare că și-a îndreptat atenția spre Sese, iar acest fapt a fost observat și de fanii concurentului, care s-au grăbit să evalueze relația acestuia cu Giovana și să-i deschidă ochii cu unele sfaturi pentru un viitor mai bun. Seserman dragule. Ești doar un pion pentru susținătorii Giovanei. Nu cumva pentru că tu primești atenții și ești în top datorită ei, tu accepți orice? Vei fi și în relația asta înșelat. PS: se vede chimia dintre tine și Sabrina, ați fi un cuplu minunat”, i-a scris Claudia din Iași lui Sese.

 

Giovana nu pare tocmai încântată de scrisoarea primită de Sese. „Ăștia îi vor împreună”, i-a transmis Giovana lui Perneș, cu privire la ideea relevată în scrisoare, privitoare la formarea unui nou cuplu de către Sese și Sabrina. Sese a reacționat repede: „Păi noi vorbeam despre noi”. Giovana a replicat tăios: „Păi și noi vorbeam despre voi!” Sese a spus: „Dar cum am ajuns tocmai eu cu Sabrina? Eu mă potrivesc cu Marilyn Monroe”.

 

Când a rămas doar cu Sese, Giovana a spus tot ce o deranjează: „Dacă eu vreau să fac așa, tu o să-mi spui că nu vrei așa? Dacă eu vreau ca 5 tablouri să fie întoarse invers pe peretele acesta, tu o să-mi spui că nu vrei așa? M-am săturat de câteva zile, că tot ai reproșuri la adresa mea. Vezi dacă nu m-ai vrut din prima și a trebuit să trag de tine… Cam asta se întâmplă. Nu mă refer la nimic. Nu am ce să mai comunic, după aia să găsești altceva de reproșat? Eu oricum atrag atenția și fără să fac nimic. Îți spun adevărul, așa este. Cum a venit altcineva în preajma noastră, parcă nu e bine. E o problemă și trebuie rezolvată, pentru că dacă nu se rezolvă…”

 

Și în platoul Capriciilor, Mireasa Săptămânii a continuat să explice: „Când sunt mai multe persoane în preajma noastră, mai mulți băieți, și fete. De exemplu aseară au stat Andrei și Aron acolo, după ce au plecat ne-am certat. Și m-am și enervat pe scrisoarea aia, erau numai tâmpenii. Dacă intervin alte persoane parcă nu ne mai e bine. Bineînțeles că mă deranjează să citesc despre chimia dintre Sese și Sabrina”.

 

Sese a încercat să explice că nu va renunța la Giovana în ciuda opiniei fanei: „Vreau să specific că expeditoarea, Claudia din Iași, că-i dau și numele, că a spus de la început că e alături de noi, apoi a început să dea în mine că sunt pion. O susținătoare trebuie să stea și la rău, dar și la bine cu mine. Nu te judecă…Chiar n-am primit azi cadouri, că am nevoie. De când sunt mic țin cu Steaua și nu m-am schimbat. Și nu voi face nimic din ce mi se spune din afară. E un rând în care scrie, de azi iese din grupul meu, că nu vă mai susține”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest