Sese a cerut-o în căsătorie pe Giovana!

 

Concurentul a ales să-și ceară iubita de soție la malul mării, pe un iaht! Giovana aștepta de ceva vreme momentul și a răspuns, sigură pe ea: Daaa!

 

Sese și Giovana au avut parte de un date romantic la mare. Sub un baldchin au ciocnit o cupă de șampanie și au mâncat fructe: Cu tine, am tot timpul emoții, iubirea mea! Acum mă simt și eu ca Suleiman Magnificul. Așa vom sta și noi la mare, doar că trebuie să avem grijă și de copil. Uite așa stătea Suleiman și îi dădeau strugurele în gură. Te-aș privi întruna și nu m-aș plicitisi vreodată”.

 

Giovana i-a răspuns: Ești nerăbdător? Vrei să mă cunoști mai bine, în profunzime! Și tu mă iubești, dar nu mai mult ca mine. Oricum mă vei purta tot timpul în suflet”, așteptându-se probabil ca în acel cadru feeric să se consume și cererea în căsătorie. Numai că Sese a amânat momentul. Pe seară, pe un iaht, ajutat și de un grup de tineri care au ținut în mâini pancarte cu mesajul: „Giovana vrei să fii soția mea?”, Sese a îngenuncheat în fața iubitei lui și a adresat și direct întrebarea: „Dintre toate femeile din lume te-am ales pe tine! Vrei să fii soția mea?” Răspunsul nu s-a lăsat deloc așteptat: Daaa!, a strigat Giovana. Noaptea cei doi și-au petrecut-o la hotel fără camere de filmat în preajmă. A fost cea de-a doua cerere în căsătorie din acest sezon, după cea a lui Perneș adresată Sabrinei.

  

Revenită în platoul emisiunii, Giovana și-a găsit cu greu cuvintele pentru a descrie ce a simțit: „Am avut emoții, mi-au tremurat picioarele, vă dați seama. Nu mă așteptam la nimic. Chiar i-am și spus, ieșim fără să mă ceri”. Sese a spus: „Eu nu am avut emoții! De când am făcut chestia aia și n-aveam inel, mă tot uitam… eu de unde iau inelul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest