Sese, cerut în căsătorie de ziua lui: „Vrei să fii soțul meu?”

 

Sese a avut parte de o grămadă de surprize de ziua lui. Giovana a fost „capul răutăților”, organizând perfect petrecerea pentru iubitul său.

 

18 mai zi de sărbătoare în casa Mireasa. Sese a împlinit 28 de ani și a avut parte de numeroase surprize din partea celorlalți concurenți. Giovana a pus totul la punct, organizându-i o petrecere surpriză, după ce a avut-o ca „mână dreapta” pe doamna Eleonora.

 

"La mulți ani! Să ne trăiești, Sese! Să fii sănătos!”, au strigat toți din casă atunci când acesta a apărut în mijlocul lor. „Să fii sănătos, fericit și fie că toate visele să devină realitate!", i-a transmis mama Giovanei. Iar tatăl său a avut un mesaj special pentru fiul lui: „Tati, de ziua ta, îți urez La mulți ani. Și fie ca visurile să ți se îndeplinească și norocul să te însoțească. La multi ani, cu multă dragoste, din partea familiei. Și pupuci și Giovanei.Sper să nu fie geloasă pe mine”.

 

În cele din urmă, toată lumea s-a retras, lăsându-l pe Sese doar cu iubita lui. Cei doi îndrăgostiți au rămas singuri și a urmat o cerere în căsătorie atipică. „Vrei să fii soțul meu?”, l-a întrebat Giovana, după ce i-a făcut cadou un ceas și i-a prins o brățară pe mână. Nu accept, aaa, ne dați cameră la hotel? Vreau!”, a venit răspunsul puțin încurcat al concurentului. Apoi, la Capricii, a explicat: „Da, de însurătoare sunt pregătit. Sufletul de copil nu mi-l pierd, dar trebuie să facem și o familie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest