Sese, criză de gelozie de la o melodie! „Cu bărbatul lângă tine și cânți despre iubire cu ochii închiși”

 

Concurentul s-a arătat deranjat de faptul că Giovana a fredonat un cântec. Fata nu știe ce să se mai facă, având în vedere desele ieșiri ale partenerului.

 

Cu câteva zile în urmă, Sese se arăta nemulțumit de faptul că Giovana nu a șters un tatuaj cu porecla unui fost iubit. De această dată, o melodie de la petrecerea din weekend l-a deranjat teribil pe conturent. „Cântai melodia și te uitai încolo, nu la mine. Tu te gândești la altcineva. Mă iei la mișto cu glume. Nu știu de ce mai stau cu ține... Stă cu bărbatul lângă și cânta cu ochii închis despre iubire!", a tunat băiatul.

 

Giovana nu s-a lăsat mai prejos: „Tu asta crezi? Că mă gândesc la altcineva mereu? Înseamnă că ai o problemă gravă? Ce vrei de la mine? Ce nu ți-am oferit, ce nu ți-am dat? Atunci de ce m-ai cerut? Vorbești aiurea: de ce dansez cu tine și am ochii închiși, chiar așa! Întrebarea e ce nu mi-ai făcut! Ok, n-o să mai stau cu tine, sunt sigură! Fug mereu….Du-te tare și lasă-mă dracu în pace! Ce sunt eu aici, bătaia ta de joc. Dacă tu continui să ai atitudinea asta după tot ce ți-am demonstrate poți să spui ce vrei, poți să faci ce vrei. Mă ții în loc cu totul”.

 

La Capricii, Sese s-a arătat nemulțumit de faptul că logodnica îi amplifică stările de gelozie în loc să caute soluții să-i explice că nu are motive să-și facă griji: „Eu poate am o problemă cu mine, dar ea amplifică. Dacă eu îmi filme, tu ar trebui să îmi spui că nu e așa. Dar atunci când spui o să plec singură, cum vreau și cu cine vreau, ea amplifică starea mea. Aici am zis că mă simt gelos”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest