Sese, deranjat de atitudinea Giovanei: ”Te doare în pix de mine!”

 

Un joc simplu a dus la discuții contradictorii între Giovana și Sese. Ce l-a deranjat atât de tare pe concurentul din casa Mireasa la partenera lui.

 

Giovana și Sese făceau o incursiune în trecut jucând Adevăr sau Provocare. Dar, imediat după emisiunea, Giovana avea nervii întinși la maxim și tonul ridicat la adresa lui Sese. Motivul nemulțumirilor Giovanei nu avea legătură cu partenerul ei, ci cu Valentin, care părăsise casa Mireasa și din cauza căruia toți concurenții urmau să stea fără cadouri pentru 11 zile.

 

Giovana i-a spus lui Sese: „Nu mă descarc, dar vorbești aiurea. Nu știu ce-ți trece prin capul acela. Te-am rugat frumos să nu mai aduci nicio discuție despre trecut. Am trăncănit! Așa trăncănesc eu! Dar ce apreciez eu? Ce vezi așa când te uiți la mine? Ți-am spus și atunci să încetezi și nu ai încetat. Tu tot dezgropi morții. Ce discuții să avem să nu te superi! Toate sunt discuții normale, și tu te superi”.

 

Sese a rămas tare pe poziții: „Nu te-am auzit vreodată să zici: eu am greșit! Te doare în pix de mine. Țipă în continuare fata tatei. Înjură-mă! Că doar așa te-am învățat. De-acum așa fac, când ești nervoasă mă uit la soare”.

 

În cele din urmă, Giovana avea să releve și motivul supărării, care nu avea nimic în comun, de această dată, cu Sese, ci cu Valentin și Alina: „Afară dacă era nu comenta nici un cuvânt, aici îi merge clonțul. Și acela la fel, face figuri pe stomacul gol. Degeaba stă în Timișoara. Îi arăt eu Timișoara. Nu amenințări, pentru că nu ameninț aiurea. A greșit, plătește! De ce să plătească altul pentru ce face el. Așa să ies și eu aiurea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest