Sese devine suspicios pe Giovana: „Fiecare femeie a mai avut, dar să nu fie 100”

 

Cei doi au împlinit 3 luni de relație, i-au sărbătorit, dar băiatul este circumspect în privința trecutului iubitei sale.

 

Un gând răzleț ce-i trece prin minte lui Sese avea să ducă la noi discuții în intimitatea cuplului. Sese a vrut să știe cât mai multe amănunte despre partenera sa, care i-a lăsat impresia că are o experiență vastă în ceea ce privește relațiile de iubire. Drept urmare, concurentul a început să o întrebe, destul de direct, cât de experimentată este.

 

Sese s-a arătat contrariat de trecutul iubitei, fiind suspicios că aceasta ar fi putut avea până la 28 de ani numeroși parteneri : „Îmi trece gândul acesta că alții te-au avut. Ți-am mai zis ce nu-mi place mie, să fiu arătat cu degetul. Nu o lua în nume de rău. Fiecare femeie a mai avut, dar să nu fie 100. Îți dai seama că îmi fac și eu filme în cap. Când te aud: asta am mai făcut, asta am mai făcut, asta am mai făcut…Ți-am mai zis că nu mi-ar cădea bine să știu că au fost 800 înainte și eu sunt al 900-lea. Acum îmi dai credit la ceva ce mai devreme ai spus că nu… Am zis să nu fie mai mulți. Ți-am zis că ești de condamnat?”

 

Giovana a căutat să-l liniștească, dar nu a negat în nici un moment că a avut o viață intimă picantă: „Măi omule, poți să experimentezi cu un singur bărbat tot ce vrei tu de fapt. Nu-ți fă griji, pentru că nu ai de ce să-ți faci griji. Tot ceea ce-mi oferi tu nu mi-a mai oferit nimeni. Lasă gândurile. Acum, asta este, asta sunt. Dacă am experimentat cu omul o chestie ce vrei să fac?  Bine, sunt un miliard. Ce mai contează? Tu ar trebui să fi mulțumit că ți-am spus.  Nu sunt dezamăgită de nimic și nu regret nimic din ceea ce am făcut. Eu sunt mândră, pentru că am învățat chestii. Dacă nu le făceam nu învățam. Eu sunt mândră de fel”.

 

Discuția celor doi a avut loc în preziua sărbătoririi a trei luni de relație. Aniversarea avea să-i regăsească pe cei doi cu zâmbetul pe buze și foarte apropiați. Nu am acuzat-o că a avut mai mulți bărbați, dar m-am dus eu cu discuția așa departe. Mă supăr repede, am început aici. La început nu eram așa supărăcios. Poate și mediul acesta închis, dar aici mi-am găsit jumătatea. Dacă sunt alături de ea, totul e frumos. Nu mi-au plăcut sâmbetele, eu am greșit. Afară nu sunt așa supărăcios, că nu pun la suflet. O să o cer pe Giovana când o să simt, nu să profit de noaptea aia. Acela e un bonus”, a spus Sese.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest