Sese, dezlănțuit la adresa lui Perneș: „Pe toți băieții i-ai făcut falși”

 

Iubitul Giovanei a dezvăluit o parte dintre discuțiile în doi purtate cu Perneș, care nu a vrut să recunoască nimic. Sese a cerut biblia în platou!

 

După sesiunea live cu susținătorii, Sese și Pernes au o discuție contradictoriu: Îmi place atitudinea lui Perneș, că-i arată Giovanei ce bărbat e. Pe toți băieții i-ai făcut falși. M-ai vorbit pe terasă, după task-ul cu telefonul. Am văzut acum că ați râs de alt cuplu când se certau. Sunteți voi falși, nu noi. Am zis despre Valentin că mi se pare cam agresiv în ultima perioadă, iar despre Andrei că se dă alfa și nu-i. Dar tu de ce nu recunoști, să aducem biblia să juri. Ai zis că Leo e fals. De Răzvan ai zis că mâța blândă zgârie rău. Am nevoie de biblie, să o aducem aici să jure în direct. Cum tu cu mine i-ai vorbit pe toți, mă aștept acum să mă vorbești pe mine. Mă faci pe mine fals, când tu ești. Mă enervează că nu recunoaște în față”.

 

Perneș nu a avut prea multe replici după debitul verbal al lui Sese: „Ce crezi că ies cu tine afară? Nu-mi mai vorbiți femeia urât. Cum au prins ocazia cum au vorbit urât de ea. Diferența dintre mine și tine e că aduci lucrurile din trecut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest