Sese, gelos pentru că Giovana nu a șters tatuajul cu porecla fostului iubit! „S-a amplificat starea mea”

 

Cei doi îndrăgostiți au avut noi motive de ceartă în acest weekend. Totul a pornit de la un tatuaj de pe corpul Giovanei.

 

Un tatuaj făcut de Giovana pe vremea unui fost iubit a devenit un alt motiv de ceartă: „De ce ai păstrat tatuajul dacă te-ai despărțit de el? Mă deranjează, mi se pare absurd că după atâta timp tot l-ai păstrat. Nu știu de ce te-au deranjat tatuajele mele, dacă tu le păstrezi pe cele de la foștii iubiți."

 

Replica fetei nu a întârziat: „E simplu, nu l-am șters. E primul meu tatuaj. Ce amintire? Oricum amintirile tot sunt. Și dacă aveam altceva pe dedesubt, nu știai. Crezi că mie mi-e frică de ceva sau mă deranjează? Ce pot să fac mai mult de atât? E corpul meu, fac ce vreau cu el”.

 

Sese a explicat și la Capricii: „E o părere că sunt gelos, o accept. Aici s-a amplificat starea mea. Ea s-a luat de tatuajul care-l am eu, cu nepoata mea, cu două mânuțe. Am vrut să fac cu mâna mea, dar arăta ciudat. E dintr-un tablou de Michelangelo, unirea dintre zei și oameni. Și după, i-am zis eu că mi se pare ciudat că nu a șters un tatuaj. Eu i-am zis că nu tatuez numele ei, poate chipul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest