Sese i-a reproșat Giovanei: „Nu mai trebuie să consumi alcool că o iei razna!”

 

Sâmbăta e zi de petrecere în casa Mireasa și invariabil de ceartă în cuplul Sese – Giovana.

 

Nu e sâmbătă în care Sese și Giovana să nu-și reproșeze ceva, iar acum cu atât mai mult cu cât au fost detronați de Sabrina și Perneș de pe primele poziții în Topul Săptămânii. Cei doi logodnici par mai degrabă predispuși la ceartă, decât la distracția de weekend. Este nevoie de o mică scânteie pentru a inflama relația dintre cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa.

 

Sese a fost irascibil pentru că Giovana a vrut să se ridice de lângă el, iar când a încercat să o oprească aceasta a ridicat tonul: „Mă enervezi, serios! De ce tot pleci. Ce țipi așa! Aoleu, deci nu mai vorbesc cu ține sâmbătă. Că văd că ai chef numai de certuri frate... și țipi. Cam mult bei, ai depășit limita”. Giovana: „Ai răbdare, nu mai fi nerăbdător cu tot! Vezi să nu pun eu piedică. Hai, altă întrebare!” 

 

Dialogurile în contradictoriu dintre cei doi au continuat aproape întreaga seară. Giovana i-a spus: „Vrei să mă faci? Nu o să reușești niciodată. De ce te agiți atât, ce atâta ceartă. Ai plăcut vreodată două femei? Nu să le iubești, să le placi, dar să nu știi la care să te oprești. Păi și pe mine de ce m-ai iubit așa repede. Eu nu cred că am iubit pe cineva așa profund. Eu știu ce e sigur pentru mine, ce e în sufletul meu”.

 

Sese i-a dat replica: „Tu nu mai trebuie să consumi alcool pentru că o iei razna văd, de la alcool. Vreau să te fac, ți-a zis toată lumea că nu este o competiție între noi doi. Eu știu că este sâmbătă și nu poți fără ceartă”.

 

La Capricii, Giovana a spus: „Nu se întâmplă nimic, așa suntem. Eu glumesc, râd, iar el le ia prea în serios. I-am spus că dacă are chef de ceartă să nu se certe cu mine”. Sese a declarat: „Eu întorc chestia asta, îi zic că bea, că și ea mi-a zis mie că rămân cu băieții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest