Sese, îngrijit de Giovana! ”Când se îmbolnăvesc bărbații s-a terminat lumea”

 

Starea de sănătate nu tocmai bună a lui Sese necesită din partea Giovanei îngrijiri speciale, dar mai ales mult alint. Concurent caută motiv de ceartă cu iubita lui, dar totul se rezolvă între cei doi îndrăgostiți.

 

Sese nu este în cea mai bună formă. Susține că are amețeli și-l doare stomacul, motive pentru care nu a putut să doarmă. Dar are ceva de împărțit cu iubita lui: „Gata, am făcut 28 de ani, pot să mă duc. Păi dacă mă ia Doamne Doamne..Și cum pot să fiu salvat, Doamne ferește? Limbajul corpului, când ai ochii așa, spune altceva. Vezi cum ești baby, cu mine nu mai poți vorbi. Aveai dubii că nu te-aș susține? Atunci când te-am întrebat dacă crezi că te iubesc mult.. mai mult ca tine, oricum, mereu mai mult. Zici că suntem doi bătrâni… Poate e o problemă cu nu poți comunica cu mine”.

 

Dacă altădată ar fi fost croită pe scandal, de această dată văzând starea partenerului, Giovana caută să fie împăciuitoare: „Te dor ochii în cap. Cum poți să de duci. Da, și să sufăr toată viața. Când iubești un om, nu e așa simplu. Ce să spun mă, dragostea mea. Dragostea mea, dart e rog frumos, nu mă mai întreba așa ceva, ce pot să am. Tu acum poate ești mai irascibil și nu-ți convine aia, aia, aia. Dar asta nu înseamnă că eu am ceva sau trebuie să te iei tu de orice. Cred că ar fi mai bine să dormi…”

 

La Capricii, Simona Gherghe a avut replica zilei: „Când se îmbolnăvesc bărbații s-a terminat lumea. Și dacă curge un pic nasul e boală gravă. Să vă obișnuiți, că treceți și prin situații d-astea. Cu toate că erai foarte bolnav i-ai spus că nu comunica foarte bine. Of, Doamne! Și e doar o răceală”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest