Sese și Giovana s-au certat la trei zile de la logodnă: „Orice fac e gelozie, dacă aș fi nepăsător…”

 

Probleme în cuplul proaspeților logodnici Giovana și Sese. Concurenta a avut un nou meci cu iubitul ei pornit de la gelozie.

 

Relația dintre Sese și Giovana a fost marcată de multe certuri pornite de la gelozie.  Dar toate acuzațiile legate de gelozie aveau nevoie și de un răspuns. Deși aparent totul a pornit de la o glumă, cei doi și-au aruncat responsabilitatea ca pe o minge de ping-pong de la unul la altul. După emisie, Sese părea că este foarte afectat de aceste acuzații aduse de către Giovana. Două subiecte au fost dezbătute: unul cu Răzvan, concurentul din casă, care a împins-o pe Giovana când alergau spre cabina telefonică, iar aceasta nu s-a plâns atât de tare cum a făcut-o atunci când a fost lovită din greșeală de Sese, iar cel de-al doilea s-a petrecut tocmai pe iaht, când Giovana a primit inelul. Fata i-a transmis lui Sese că un bărbat a privit-o, el nu l-a luat în seamă, dar a remarcat apoi privirea Giovanei adresată individului respectiv.

 

Sese a explicat de unde au început neînțelegerile: A pornit de la o glumă, ea mi-a zis dacă mi-aș da barba jos să nu irit copilul, iar eu i-am zis dacă ea și-ar pune silicoane dacă cel mic ar vrea țâte mai mari. Asta nu e glumă, e dorința ta, mi-a spus”. „Eu nu-mi pun silicoane, nu-mi ajustez nimic, eu sunt perfectă”, a replicat Giovana.

 

Apoi au început înțepăturile cu privire la gelozia lui Sese. „Orice fac e gelozie, dacă aș fi nepăsător … uite nu reacționezi, nici nu știu ce să fac. Nu-s gelos, na. Când un om e jos nu mai săpa. Dacă stai așa crăcănată, să-ți vadă toată lumea chiloții, nu e normal. Pune punct și gata, că asta vrei. Tu te-ai întors aici, erai relaxată de la un masaj, nu că te-am cerut”, s-a arătat contrariat băiatul.

 

Logodnica i-a spus: „Va trebui să mă obișnuiesc cu astea, că tu ești gelos. Am trecut la un alt nivel în relația noastră, mai important. Dacă ești gelos din orice! Tu mi-ai zis și după ce mi-ai dat inelul: că mă uit la nu știu cine. Poți să pleci și nici să nu te mai întorci. Tu nu vrei să înțelegi că sunt a ta, nu știu ce ai. Ce dracu nu înțelegi că sunt femeia ta! Ce să fac! Așa o să faci toată viața, nu accept decât ce vreau eu. Și când ne căsătorim, poate îmi zici că m-am uitat nu știu cum la ăla de la starea civilă. Ce pot să-ți fac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest