Sforăitul lui Leo a creat scandal între fetele din casa Mireasa: „Săracul Valentin, iar nu a dormit…”

 

Deranjat de sforăitul lui Leo, Valentin încerca să-și creeze condițiile necesare pentru odihnă, dar fără rezultat.

 

Sforăitul lui Leo a fost inițial motiv de dezbatere, apoi de scandal în casa fetelor. Și asta pentru că Valentin nu a putut să adormă. Alina își compatimea iubitul greu încercat pe timpul nopții: „Săracul Valentin, iar nu a dormit. Că are nopți la rând când Leo sforăie și le nu poate să doarmă. Și a zis că sforăie, dar la modul tare... Azi atât de căpiat era că a băut ceaiul și a aruncat cana la gunoi".

 

Numai că Alina a făcut remarcile cu pricine de față cu doamna Dana și Anda. Drept urmare, mama lui Leo a avut o tiradă la adresa Alinei și a lui Valentin. Anda a căutat să calmeze spiritele și să găsească soluția câștigătoare: „Aduceți-l pe Leo aici! Să doarmă cu mine!”

 

Intervenția Andei nu a mulțumit-o de fel pe doamna Dana, care i-a reproșat că nu i-a luat apărarea copilului ei. Iubita lui Leo a părut înverșunată și croită și ea pe conflicte, la îndemnul potențialei soacre. „Este ultima sută de metri și deja lumea își dă arama pe față. Acum se clachează, încep să pice pe capete. Nu mă cunoașteți, la mine când se aducă una, două, trei. Eu au început deja pași mici. Când pun piciorul în prag, toată lumea așa stă”, i-a spus Anda doamnei Dana între patru ochi.

 

Alina a bârfit-o pe doamna Dana cu Valentin: „Zicea să te muți în altă cameră dacă nu-ți convine. Apoi i-a zis Andei că trebuie să sară, că ea nu suportă să se atingă cineva bla bla bla. Și să vezi dacă mai comentezi ceva cum sare Anda. Repede să se ia în gură cu mine, s-au găsit și cu cine!”

 

La Capricii, Leo a căutat să împace spiritele, neînțelegând cum o problemă relativ minoră din casa băieților a luat o asemenea amploare, explicând de unde bănuiește că i se trage sforăitul: „Ce relevanță are să facem o ceartă din treaba asta. Este o situație relativ nouă, mi se întâmplă de când s-au deschis ușile, de când cu Covid-ul. Încerc să trec de situația asta, înainte nu sforăiam deloc. Posibil, chestia asta nu s-a întâmplat mult timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest