Simona Gherghe, anunțul momentului despre noul sezon Mireasa: „Nu o să fie în România!”

 

Pe lângă ziua lui Sese, în casa Mireasa a fost și o altă sărbătoare: 100 de ediții ale actualului sezon, prilez pentru Simona Gherghe să facă o serie de anunțuri.

 

Îndrăgita prezentatoare le-a pregătit o serie de surprize concurentiilor din casa Mireasă cu ocazia celor 100 de ediții ale actualului sezon. S-a lăsat cu tort și baloane. „Sunteți de 100 de zile în casa Mireasa, și indiferent câte luni vor mai fi vă doresc să vă bucurați de experiența asta ca de cea mai frumoasă din viața voastră. Baloanele la mine, că am niște copii acasă”, a spus Simona Gherghe.

Ea a mai spus că are două anunțuri importante pentru toți cei din casa Mireasa, dar și pentru telespectatori. Prima veste pe care a dat-o a fost că o nouă concurentă va intra în întrecere. Fata are 23 de ani, iar de joi se alătură celorlalți din casă. Cei mai interesați ar trebui să fie Aron și Răzvan, singurii care nu au partenere.

 

Cum la data de 18 iulie se va încheia actuala ediție, Simona Gherghe a anunțat că va începe castigul pentru Sezonul 6, Iubire ca în filme, ce se va desfășura în afara României: „A doua veste foarte importantă este că dăm drumul castingului pentru cel de-al șaselea sezon. Va fi o locație cu iz oriental! Înscrie-te pe [email protected]. Debutul nu va fi în România”. În ceea ce privește actuala ediție, prezentatoarea a adăugat: „18 iulie e data căsătorie celor care vor spune marele Da. La modul real ar fi o lună, pentru că ultima lună este cu probatul rochiilor, cu semnatul actelor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest