Simona Gherghe, despre secretele unei relații de 10 ani: „Iubire, prietenie și respect”

 

Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la soțul ei, dar și cum își încarcă bateriile.

 

După cel mai lung sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, Simona Gherghe și-a luat familia și a plecat într-o binemeritată vacanță în însorita Grecie. De acolo, ea a acordat un interviu pentru Fanatik, în care a vorbit atât despre viața de cuplu, cât și despre marile bucurii pe care le are atunci când este departe de muncă, de platoul de filmare. După patru ani de căsătorie și 10 de relație cu soțul ei, Simona Gherghe știe care sunt ingredientele unui mariaj fericit: De fapt, sunt 10 ani de relație. Nu știu dacă e vreun secret, dar știu sigur că la noi ingredientele sunt iubire, prietenie și respect”.

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a dezvăluit și care a fost cel mai frumos cadou primit de la soțul ei Răzvan: Cred că o călătorie la Paris, de ziua mea. E orașul meu preferat și chiar nu mă așteptam atunci să primesc în dar un weekend, împreună, acolo”. De altfel, Simona Gherghe a mărturisit că vacanțele în care vizitează locuri noi sunt cele care o ajută să-și încarce bateriile pentru viața profesională de multe ori tracasantă: Iubesc vacanțele. Orice plecare îmi încarcă bateriile, oricât de dificil ar fi să călătorim doar noi, cu doi copii mici. Dar faptul că suntem la mare, că ne bălăcim, că ne jucăm, că admirăm apusul pe plajă, pentru mine e oxigen. Iar iarna iubesc să schiez”.

 

Simona Gherghe a vorbit și despre reality-show-ul pe care l-a gestionat exemplar în ultimele luni: ”Cel mai lung sezon de Mireasa de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit că pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne da tuturor o mare motivație”,


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest