Simona Gherghe, lecție de viață pentru Sabrina și mama ei: „Nicio femeie n-are dreptul să spună așa ceva copilului ei!”

 

Mama Sabrinei a intervenit telefonic în emisiune, transmițându-i fetei ei pe un ton categoric să nu înceapă o relație cu Andrei. Simona Gherghe a reacționat prompt.  

 

Apropierile Sabrinei de Andrei din ultimele zile au agitat spiritele în familile celor doi, care și-au spus părerea în direct: „Părinții Sabrinei ne jignesc... ne fac rromi... M-a săturat să tot aud lucrul acesta..., s-au revoltat rudele concurentului.

 

Mama Sabrinei a avut o intervenție categorică, spunând că nu acceptă relația dintre fata ei și concurent: Eu nu-l vreau pe Andrei... Dacă față vrea să stea cu Andrei, să se ducă unde vrea. Nu pot să-l văd în ochi. Când apare la televizor și pisica fuge sub pat. Poți să iei ce bărbat vrei, și cu 30 de ani mai mare, dar eu pe Andrei nu-l vreau. A fost violent de la început. Dacă fata mea vrea să-l ia pe Andrei să meargă unde vrea. Să se ducă în Dubai, Maldive, unde vrea".

 

Fapt care a făcut-o pe Sabrina să izbucnească într-o criză de plâns. Simona Gherghe i-a luat apărarea și i-a dat sfaturi de mamă. Prezentatoarea show-ului Mireasa Capriciile Iubirii a spus că nicio mamă din lume nu ar trebui să se implice în preferințele și alegerile propriului copil: „M-au durut fizic vorbele mamei tale. Pentru că nicio mamă n-are dreptul să spună așa ceva unui copil, pentru că o femeie nu naște un copil ca să-și proiecteze în copilul acela ceea ce ea nu a avut. Noi nu facem un copil pentru a se căsători cu bărbatul pe care mama îl place. Nu vă lăsați influențați. Urmați-vă inima. Mama poate a greșit, dar tu nu ai făcut o greșeală că te-ai retras dintr-o relație în care nu simțeai nevoia să fi. Nicio mamă nu trebuie să facă asta, trebuie să rămână alături de copil, necondiționat. Ascultă-ți inima! ”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest