Simona Gherghe și-a speriat fanii din online: „Tare greu e când îl văd așa!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii se confruntă cu probleme delicate acasă.

 

Simona Gherghe nu trece prin cea mai fericită perioadă și asta din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Vlăduț. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a postat pe Instagram o fotografie cu băiețelul său, care purta o mască de oxigen pe față. În dreptul imaginii, vedeta a lăsat și un mesaj, explicând în linii ample situația prin care trece. În plus, ea a avut și un mesaj pentru toate mamele, care se confruntă în această perioadă cu problemele de sănătate ale copiilor.

 

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a scris Simona Gherghe, într-un Instastory.

 

Nu este pentru prima oară în acest an când Vlad, fiul Simonei Gherghe, are probleme de sănătate. În luna iunie, vedeta TV declara: „Copilul s-a trezit de dimineață cu dureri de burtică și a vomitat de câteva ori. Prin urmare, a rămas acasă. Suntem bine, dar a fost horror. (…) S-a trezit din senin cu dureri de burtică și vomă în jet de vreo opt ori. Ne-am speriat foarte tare și am zis că anulez tot ce am pe ziua de azi și merg la spital. Am sunat-o pe doctorița lui și mi-a spus să-l las puțin pe repaus. (…) Așa a fost, a fost totul bine. Chiar el s-a trezit și a spus că nu mai este bolnav. A fost o zi așa… Ne adunăm și mergem mai departe”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest