Task-ul cu cabina telefonică s-a lăsat cu scandal între concurenți: „Bărbat care vrea să se însoare îmi arată un deget! Vrei să te scuip?”

 

Tensiuni mari între concurenții din casa Mireasa! Șapte dintre ei au reușit să intre în cabina telefonică, dar cine a rezistat cel mai mult?

 

În prezența a două foste cupluri din sezonul 4 al show-ului, concurenții din casă au primit un nou task în care trebuia să reziste cât mai mult într-o cabina telefonică, învingătorul urmând să primească o noapte la hotel, drept premiu. Miza considerată foarte tentantă a dus la o serie de tensiuni între concurenți.

 

Șapte dintre concurenții din casa Mireasa au încăput în cabina telefonică, între care o singură fată, Larisa, cea care nu are partener. Aron, Adrian, Răzvan, Sese, Perneș și Valentin au fost ceilalți competitori care au intrat în cabină. Rând pe rând aceștia au părăsit incinta, întrucât nu au mai rezistat.

 

Primul a fost Aron, care a acuzat „am fost împins”, urmat de Răzvan.Când gradul de dificultate a crescut, concurenții trebuind să stea și cu o mână deasupra capului, Sese s-a dat bătut. Perneș a abandonat și el, iar la ieșirea din cabină i-a spus Sabrinei: „Iartă-mă că n-am stat!” În prealabil însă, concurentul și-a manifestat nedumerirea luptei Larisei: „de ce stai că n-ai partener?” Larisa i-a transmis că Sabrina va avea viață grea cu Perneș și a mai spus că dacă va câștiga o va lua cu ea … la hotel, pentru a sta departe de microfoane.

 

La ora 4:40 în cabina telefonică se mai aflau Larisa, Adrian și Valentin. Însă motivele Larisei pentru această luptă acerbă erau neclare. Cea mai bună apărare este atacul, iar aceasta avea totul bine pregătit verbal. Larisa i-a transmis lui Valentin: „Pot să stau aici și până la 5 dimineața. Eu vreau să stau fără microfoane. Bărbat care vrea să se însoare îmi arată un deget! Ăști cică sunt bărbați, sunt fetițe. Vrei să te scuip? Cioban de la oi, n-ai ce să-i ceri. Am mustață ca maică-ta ”

 

Valentin a contraatacat, dar în cele din urmă a părăsit și el cabina: „Poți să nu-mi mai dai cu scârba aia de perucă pe mine! Să nu mă mănânce ce ai p-acolo. Să vină cineva să scoată aia. Nu știu ce mănâncă chestia aia. Semănăm, avem mustață la fel… Tu nu o bagi pe maică-mea în discuție!”  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest