Tensiune maximă între Alina și Valentin din casa Mireasa: „Vali, știi ceva? M-am cam săturat!”

 

Cei doi îndrăgostiți o țin din ceartă în ceartă, iar Alina nu mai suportă, mai ales au ajuns să nu mai știe de unde pornește fiecare scandal.

 

Certurile dintre Valentin și Alina sunt la ordinea zilei în casa Mireasa. Sâmbătă seara, la petrecere, încă una! Fiecare dintre ei a ajuns la o limită și erau necesare clarificări. Valentin simte că nu primește afecțiune la fel cât îi oferă el Alinei. Îndrăgostiții încearcă să rezolve această problemă, dar, din păcate, ajung să se certe.

 

Reproșurile lui Valentin: „Ești singura persoană care contezi pentru mine, dar nu primesc de la tine. Vorbești doar despre tine. Gândește-te cât de egoist ești. Orice zic eu, se taie discuția și pleci. Mi se pare că cedezi prea repede, că dacă nu e în favoarea ta”.

 

Contra-atacul Alinei: „Mie mi se pare că o lungești pe același subiect. Diferența dintre noi e că îmi doresc și tu nu. La câte certuri au fost nu reușesc să-mi dau seama dacă mă îndrăgosesc sau nu. Cât a fost liniște, mi s-a părut că simt mult pentru tine. Gândește-te la tine, dacă ai pentru ce să stai sau nu. Eu mă strădui să fac schimbări, să rezolv, mi-am cerut și scuze și tot nu s-a rezolvat tot. Ce vrei mai mult de la mine? Eu pentru tine nu reprezint liniște. Zi-mi ce vrei, că nu mai pot! Serios nu mai pot! Să-mi bag picioarele dacă mai înțeleg ceva, de nu m-oi duce d-aici la spitalul de nebuni. Nu știu ce te enervezi, de ce ne certăm. Vali, știi ceva? M-am cam săturat! Mi se pare că mă iei și la mișto”.

 

Perneș nu înțelege ce se întâmplă cu prietenul său și caută să-i deschidă mintea: „Bă, ești prost rău. Vă certați din discuții inutile, o rezolvați, apoi reluați aceleași discuții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest