Tensiuni în casa fetelor! Neînțelegeri între Adina și Gabriela: „Ele mă atacă, din toate părțile”

 

Conflictele dintre fetele din casa Mireasa au izbucnit de la cele mai neînsemnate lucruri. Roxana și Adina par să fi format o alianță contra Gabrielei.

 

Gabriela a intrat pe radarul Adinei. Roxana îi ține partea Adinei, chiar dacă iubitul acesteia, Paul, îi sugerase o apropiere de Gabriela la petrecerea din weekend. Iar conflictele dintre fete au început de la cele neînsemnate aspecte: o ojă, mâncarea din frigider, ori modul în care-și țin hainele în dulapuri.

 

Adina a fost vehementă la adresa Gabrielei într-o discuție la care a mai participat și Roxana: "După ce că și-a înșirat hainele prin toată casa, și pantofii prin toate dulapurile, iar eu mi le țin în geamantane, și două perechi în două rafturi înghesuite acolo, mai și comentează pe aici. Tot ea pare victimă. Dacă mă enervez, îi arunc tot ce are acolo la mine, la încălțări".

 

Gabriela a căutat să se justifice: "Eu nu sunt împotriva nimănui. Personal, nu am nimic cu niciuna dintre ele. Ele mă atacă. Din toate părține vin expresii jignitoare și tot felul de vorbe aruncate. Dacă le-am deranjat cu ceva, aș prefera să vină să îmi spună personal. Și cu hainele, nu consider că mi-am înșirat hainele nicăieri. Am două locuri în care mi-am pus hainele și fiecare are spațiul ei. Eu nu am obligat-o pe Adina să își țină hainele în geamantane. Dacă se simțea deranjată, putea să vină la mine să îmi spună."

 

Adina a avut nemulțumiri privitoare și la modul în care sunt depozitate alimentele în frigider. Gabriela i-a răspuns: "Toate alimentele sunt în frigider. Fiecare poate să se ducă și să ia orice vrea să mănânce. Adina, de fiecare dată ți-am dat ce ai vrut."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest