Tensiuni maxime între Sabrina și Andrei: „Am înțeles perfect, s-a terminat Mireasa”

 

Tatonările lui Andrei nu au dat rezultatele scontate, după săptămâni bune Sabrina i-a spus direct că nu consideră că s-ar potrivi. Adrian, pas eșuat spre Sabrina.

 

O discuție între Andrei și Perneș a făcut-o pe Sabrina să aibă o serie de nelămuriri. Ea i-a reproșat concurentului care e evindent că o curtează: "Am văzut că ai început să te împrietenești cu Pernes...", apoi a recunoscut și la Capricii că a fost deranjată de apropierea celor doi băieți din casă cu care a avut tangențe.

 

În cele din urmă, Adrian și-a mărturisit fără echivoc intențiile și a încercat s-o cunoască pe Sabrina, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea fetei: "Nu suntem la fel, avem direcții diferite...". Astfel încât, la Capriciile Iubirii, starea concurentului nu era cea mai bună: Nu vreau să comentez nimic în acest moment. Am înțeles perfect, s-a terminat Mireasa”.

 

Părăsit de Ina, Adrian a încercat să facă primii pași spre un teren alunecos, spre Sabrina. Primele mișcări au fost să ceară părerea celor din jur, drept urmare s-a confesat Elenei: „Eu am o persoană aici, care mi se pare că e pe aceeași lungime de undă cu mine. Nu mi-am explus gândurile. O întreb mai târziu, dacă vrea să mergem la date”. Apoi lui Perneș i-a cerut părerea: „Să încerc să o întreb pe Sabrina dacă vrea să iasă cu mine la un date. Eu simt să aleg asta, dar nu știu dacă vrea și ea. Mă duc să o întreb direct”.

 

Cu aprobarea tacită a ex-ului, Adrian s-a dus la Sabrina: „Ce faci zilele astea?”. Fata i-a răspuns un pic amuzată: „P-aci prin emisiune, să îmi trăiesc viața, cât se poate. Până nu s-o mai putea și să mă duc și eu acasă la mine să văd cum mai este”, dar s-a prins rapid de intențiile concurentului. „Simt că vreau să te cunosc mai bine” și-a continuat acesta preluaria. „Din partea mea nu mergi în direcția bună. Eu nu sunt în apezi prea limpezi momentan”, a refuzat elegant Sabrina propunerea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest