Un cuplu de la Mireasa s-ar putea destrăma. Ambii parteneri, la duel: „Nu cred că ne-ar mai prii încă o despărțire”

 

Care sunt cei patru concurenți care intră în cursa pentru eliminare. În locul celor doi care vor părăsi casa Mireasa vor veni noi participanți.

 

Din casa băieților, Aron și Cosmin intră în cursa spre eliminare, iar din casa fetelor au fost nominalizate Larisa și Alexandra. După trauma suferită o dată cu despărțirea de Alexandra, Aron nu doar că nu și-a mai găsit pereche în casa Mireasa, ci a lăsat să se înțeleagă că ar dori să plece din întrecere. Iată care ar fi motivele: „Urmează sfintele Paști, iar la noi, în parohia noastră, se fac sfintele Paști, se pregătește tot. Nu am nimic împotrivă dacă rămân, nu am nimic contra dacă plec”.

 

Spre deosebire de Aron, Cosmin vrea să rămână în casa Mireasa: .”Îmi doresc să rămân, dar, bineînțeles, cu Alexandra, nu singur. Nu cred că ne-ar mai prii încă o despărțire. Nu știu de ce sunt pe ultimul loc”.

 

Prima concurentă care intră în cursa de eliminare este Larisa. „Îmi doresc să rămân, dacă e să plec acasă am să o fac fericită. Nu mă doboară nimic. Am mai fost în cursă, cred că până la final am să fiu nominalizată sau mai puțin votată”.  Alexandra a fost ultima concurentă nominalizată, spre bucuria lui Cosmin, care a apreciat în primă instanță că ar putea părăsi împreună casa, spunând: „iuhuhu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest