Un fost concurent de la Mireasa, sezonul 5, la un pas de tragedie!

 

Mașina pe care o conducea bărbatul a avut daună totală. Care este starea lui de sănătate în acest moment.

 

Robert Buzescu a trăit o mare cumpănă. Fostul concurent din sezonul 5 al reality-show-ului Mireasa Capriciile Iubirii a fost implicat într-un groaznic accident. Mașina pe care acesta o conducea s-a făcut praf, având daună totală. Chiar dacă impactul, după cum reiese și din imagini a fost unul puternic, băiatul a avut noroc, astfel încât s-a ales cu răni ușoare. El a ajuns la spital la scurt timp după producerea accidentului, iar medicii l-au îngrijit, spunând că se află în afara oricărui pericol.

 

La scurt timp după prodecerea accidentului, poze cu mașina din care nu a mai rămas nimic au apărut pe internet. Protagonistul nu a mai intrat pe rețelele de socializare timp de câteva zile, drept urmare a stârnit îngrijorarea celor apropiați. În cele din urmă, fostul iubit al Larisei din Casa Mireasa a revenit cu o postare în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături și i-au transmis mesaje de susținere în această perioadă dificilă pentru el.

 

Dacă în urmă cu câteva zile a fost la un pas de moarte, Robert și-a reluat viața de zi cu zi și s-a pozat într-un club alături de alți concurenți de la reality-show-ul difuzat de Antena Stars, semn că accidentul nu a avut repercusiuni grave, iar viața sa a reintrat în normal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest