Un nou conflict în casa Mireasa! „Țațele alea vorbesc toate!”

 

Valentin și Gabriela rămân din ce în ce mai izolați în casa Mireasa, după ce Miruna și celelalte fete par să se fi coalizat împotriva lor.

 

Nimic nu pare să poată stinge ultimele conflicte care au apărut între concurenții de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Valentin, într-o discuție cu iubita lui Gabriela, a făcut o remarcă prin care le-a jignit pe celelalte concurente. "Țațele alea, vorbește una, vorbesc toate!", și-a exprimat opinia partenerul Gabrielei.

 

Miruna, iubita lui Cosmin, nu a rămas fără replică și a trecut la jigniri la adresa lui Valentin. Apoi și-a explicat reacția la Capricii: "Pentru mine oamenii valoroși sunt cei care au făcut ceva în viață, artiști, nu știu, scriitori. Cum tu îți spui părerea și nimeni nu comentează, și eu pot să mi-o spun. M-ai făcut obraznică și nu îți reproșez, pentru că și eu te-am jignit".

 

Replicile tăioase nu s-au oprit însă aici, Miruna fiind cea mai vocală dintre concurente la adresa lui Valentin. Mai ales că a susținut că s-a simțit amenințată de iubitul Gabrielei, după ce acesta i-a transmis că „o bagă sub canapea”. "Dacă aș fi dat o lacrimă în live, era victimizare, dar nu am vrut să o iau în nume de rău că nu cred că ești violent sau alte chestii, nu vreau să exagerez." , a spus Miruna.

 

Gabriela, desi se află într-un conflict non-stop cu celelalte fete din casa Mireasa a căutat să stopeze războiul deschis dintre partenerul ei și Miruna. "Sunt niște vorbe aruncate la nervi, sub tensiuni. Nu este o scuză" , a spus Gabriela, încercând astfel să-și protejeze iubitul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest